Επικίνδυνος σαν τον διάβολο

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1998
ISBN:
9789604506019
Σελίδες:
347
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επικίνδυνος σαν τον διάβολο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Επικίνδυνος σαν τον διάβολο
«1985, βορειοδυτική Αγγλία. Μια ομάδα παραστρατιωτικών Ιρλανδών προτεσταντών ληστεύει με μια παράτολμη επιχείρηση ένα φορτίο ράβδων χρυσού, αξίας εκατό εκατομμυρίων λιρών. Το πλοίο τους, όμως, καθώς γυρίζουν στην Ιρλανδία, ναυαγεί και το χρυσάφι καταλήγει στο βυθό της θάλασσας. Σώζοναι μόνο ο εγκέφαλος της ληστείας, Μάικλ Ράιαν, και ο μυστηριώδης συνεργάτης του, Μάρτιν Κίογκ.
Δέκα χρόνια αργότερα, και ενώ οι διαπραγματεύσεις για ειρήνευση στη Β. Ιρλανδία βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας πληροφορούνται μια ύποπτη επιχείρηση ανεύρεσης του ναυαγίου. Ποιος μπορεί να γνωρίζει την ακριβή θέση του; Και για τίνος λογαριασμό ενεργεί; Το χρυσάφι, που αρκεί για να χρηματοδοτηθεί ολόκληροςεμφύλιος, πρέπει πάση θυσία να μην πέσει στα χέρια εξτρεμιστών. Η ανάγκη επέμβασης είναι άμεση.
«Βάλε έναν κλέφτη να πιάσει τον κλέφτη», λέει ένα παλιό ρητό. Γι' αυτό και ο 'Αγγλος πρωθυπουργός αναθέτει την υπόθεση στον Σον Ντίλον, πρώην διαβόητο στέλεχος του IRA και νυν πιο επικίνδυνο και πιο ικανό πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. 'Ετσι αρχίζει για τον Σον μια δύσκολη αποστολή, όπου μια λάθος κίνηση μπορεί ν' αποβεί θανάσιμη. Κι όπου παλιοί φίλοι κι εχθροί είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους φαντάζεται οποιοσδήποτε...»
Τίτλος βιβλίου:Επικίνδυνος σαν τον διάβολο
Τίτλος πρωτότυπου:Drink with the devil
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Higgins, Jack (Συγγραφέας)
Χρόνης, Μάρκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506019
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης: 1998
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες