Το φάντασμα του ναού

Μια κινέζικη αστυνομική ιστορία βασισμένη σε αυθεντικές υποθέσεις της αρχαίας Κίνας: Με δέκα εικόνες σχεδιασμένες από τον συγγραφέα με κινέζικη τεχνοτροπία
Εκδότης:
Θεμέλιο
Έτος:
1998
ISBN:
9789603102373
Σελίδες:
252
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το φάντασμα του ναού
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Το φάντασμα του ναού
Η ιστορία αυτή εκτυλίσσεται στο Λαν-φανγκ, μια συνοριακή πόλη-περιφέρεια της κραταιάς Αυτοκρατορίας των Τανγκ, χτισμένη στην όχθη ενός μεγάλου ποταμού που χωρίζει τις κινέζικες οροσειρές από τις στέπες της Κεντρικής Ασίας.
Πάνω σ’ έναν δασώδη λόγο, σ’ έναν αιωνόβιο βουδιστικό ναό, περιφέρεται ένα φάντασμα και ξετυλίγονται τρία μυστηριώδη εγκλήματα – η εξαφάνιση της κόρης ενός πρώην επάρχου, η εξαφάνιση είκοσι ράβδων χρυσού και η ανακάλυψη ενός αποκεφαλισμένου πτώματος. Ο πολυμήχανος δικαστής καλείται να διαλευκάνει αυτά τα παράξενα συμβάντα, κι εκείνος συνδυάζει αυτά τα συμβάντα για να αποκαλύψει μια περίπλοκη αλλά και μακάβρια συνομωσία.
Τίτλος βιβλίου:Το φάντασμα του ναού
Υπότιτλος βιβλίου:Μια κινέζικη αστυνομική ιστορία βασισμένη σε αυθεντικές υποθέσεις της αρχαίας Κίνας: Με δέκα εικόνες σχεδιασμένες από τον συγγραφέα με κινέζικη τεχνοτροπία
Τίτλος πρωτότυπου:The Phantom of the Temple
Εκδότης:Θεμέλιο
Συντελεστές βιβλίου:Van Gulik Robert (Συγγραφέας)
Ζάχου, Ντίντα (Μεταφραστής)
Van Gulik Robert (Εικονογράφος)
ISBN:9789603102373
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 1998
Σημείωση:Η μετάφραση έγινε από το αγγλικό πρωτότυπο. Οι τίτλοι των κεφαλαίων και το χρονολόγιο ακολούθησαν τη γαλλική μετάφραση του μυθιστορήματος.
Με δέκα εικόνες σχεδιασμένες από τον συγγραφέα με κινέζικη τεχνοτροπία.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες