Αρμαγεδών

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
1998
ISBN:
9789606007323
Σελίδες:
285
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρμαγεδών
Εκτός κυκλοφορίας
Αρμαγεδών
Αλλεπάλληλες στυγερές δολοφονίες αναστατώνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα θύματα είναι πρόσωπα "επώνυμα", γνωστά και προβεβλημένα: ο πολυπράγμων αρχιμανδρίτης, η φανταχτερή σοουγούμαν, ο δημοφιλής προπονητής του μπάσκετ, η γνωστή από την τηλεόραση τρανσέξουαλ και άλλοι. Οι ύποπτοι, που συλλαμβάνουν οι παραπαίουσες διωκτικές αρχές, παρά τα κατ' επίφασιν επιβαρυντικά στοιχεία, δηλώνουν αθώοι. Φόβος, αγωνία και σύγχυση επικρατούν στη ζωή της πόλης.

Ο δολοφόνος, τρομερός και ιδιοφυής, επικοινωνεί με το γνωστό ποινικολόγο Ανδρέα Αναγνώστου, που στο παρελθόν έχει εξιχνιάσει σκοτεινές εγκληματικές υποθέσεις, και τον προκαλεί να τον ανακαλύψει. Αυτός κατανοεί αμέσως την πολυπλοκότητα της υπόθεσης και διαβλέπει πως είναι μια ιστορία που ξεφεύγει κατά πολύ από τα γνωστά και αναμενόμενα.

Η σύγκρουσή του, τελικά, με τον δολοφόνο παίρνει δραματικές διαστάσεις. Μια θανάσιμη μάχη, μια πολύνεκρη συμπλοκή ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο έρεβος, στην τάξη και στο χάος "εις τόπον τον αποκαλούμενον Αρμαγεδών" ("Αποκάλυψις" Ιωάννου 16, 14-16) εξελίσσεται στις σελίδες του βιβλίου αυτού.
Τίτλος βιβλίου:Αρμαγεδών
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Παυλιώτης Αργύρης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606007323
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 1998
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες