Ο κύριος Ρενέ

Εκδότης:
Εμπειρία Εκδοτική
Έτος:
2008
ISBN:
9789604172511
Σελίδες:
344
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κύριος Ρενέ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο κύριος Ρενέ
Ο κύριος Ρενέ έχει πίσω του μια μεγάλη καριέρα ως αρχιθυρωρός στα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Συνταξιούχος χήρος πια, αρνείται να συμβιβαστεί με την πληκτική ζωή που φαίνεται να διαγράφεται μπροστά του.
Έτσι, λοιπόν, προσκαλεί στο σπίτι του μία ετερόκλητη ομάδα ξενοδοχοϋπαλλήλων για να τους ανακοινώσει την εμπρηστική ιδέα του: κανείς δε γνωρίζει περισσότερα για τα μυστικά και τις βρόμικες δουλειές των πλούσιων και ισχυρών από το προσωπικό ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Σε ολόκληρη την υφήλιο, σερβιτόροι, σοφέρ και καμαριέρες κρυφακούν τις συζητήσεις των λαμπερών πελατών και βρίσκουν ίχνη συνωμοσιών που παραμένουν άγνωστες ακόμα και στις μυστικές υπηρεσίες. Αυτό που λείπει είναι μία οργάνωση που θα μετατρέψει αυτή τη γνώση σε δύναμη.
Σύντομα στο ανδρικό κλαμπ του κυρίου Ρενέ θα εμφανιστεί μία μυστηριώδης ξένη γυναίκα που επιθυμεί να τους δώσει σημαντικές πληροφορίες. Εντελώς αναπάντεχα ο κύριος Ρενέ συναντά έναν καθυστερημένο, παθιασμένο έρωτα. Το ότι η αγαπημένη του μετά συλλαμβάνεται για φόνο αποτελεί τη μεγάλη ανατροπή σε αυτό το κωμικό και βαθυστόχαστο μυθιστόρημα για τη μοναξιά, τον έρωτα και τις πανανθρώπινες αξίες.
Τίτλος βιβλίου:Ο κύριος Ρενέ
Τίτλος πρωτότυπου:Monsieur Rene
Εκδότης:Εμπειρία Εκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Ustinov, Peter (Συγγραφέας)
Καλλιγέρη, Εύη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604172511
Σειρά εκδότη:Κορυφή στη Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες