Η κλινική

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1999
ISBN:
9789604506224
Σελίδες:
445
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κλινική
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η κλινική
Βρέθηκε μαχαιρωμένη σ' έναν ήσυχο, σκοτεινό δρόμο μιας από τις ασφαλέστερες γειτονιές του Λος Άντζελες. Ο φόνος της Χόουπ Ντιβέιν, καθηγήτριας ψυχολογίας και συγγραφέως ενός πολυσυζητημένου βιβλίου εναντίον των αντρών, επί τρεις μήνες παρέμενε ανεξιχνίαστο μυστήριο για την αστυνομία.
Γι' αυτό όταν ανέλαβε την υπόθεση ο ντετέκτιβ Μάιλο Στέρτζις, ζήτησε από το φίλο του ψυχολόγο ΆΑλεξ Ντέλαγουερ να αναλύσει την προσωπικότητα και τη ζωή του θύματος ελπίζοντας να βρει εκεί την άκρη του νήματος.
Και οι δύο πιστεύουν ότι το έγκλημα ήταν αποτέλεσμα μίσους και ψυχρού υπολογισμού -μια εκτέλεση. Ανακαλύπτουν γιατί, καθώς ξετυλίγουν μία μία τις πιο ιδιαίτερες πτυχές της ζωή της: το γάμο της, τη μυστική συνεργασία της με μια κλινική του Μπέβερλι Χιλς, την Επιτροπή Συμπεριφοράς του Πανεπιστημίου στην οποία προέδρευε με σιδερένια πυγμή και τη δυσεξήγητη σχέση της μ' ένα άλλο θύμα δολοφονίας.
Όταν όμως ο Άλεξ ψάχνει την παιδική της ηλικία, τότε μόνο αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο εκπληκτική γυναίκα ήταν και ποια αξεδιάλυτα νήματα συνέθεταν τη ζωή της.
Και τότε είναι πια έτοιμος να στήσει παγίδα στο δολοφόνο της...
Τίτλος βιβλίου:Η κλινική
Τίτλος πρωτότυπου:The Clinic
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Kellerman, Jonathan (Συγγραφέας)
Ισμυρίδου, Παλμύρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506224
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 1999
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες