Τα μελομακάρονα της αγάπης

Εκδότης:
Μακρή
Έτος:
2008
ISBN:
9789606641466
Σελίδες:
39
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μελομακάρονα της αγάπης
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Τα μελομακάρονα της αγάπης
Η μαγική συνταγή για τα μελομακάρονα που θα φτιάξει η μαμά του Γιασίν, θα είμαι μια τόσο καινούρια αλλά και τόσο παλιά συνταγή. Ο αναγνώστης ( 10 ετών και άνω ) θα προσπαθήσει να διαβάσει το βιβλίο όσο πιο γρήγορα μπορεί για να βρει τη συνταγή.

Ο τρόπος που δίδεται η συνταγή μέσα από τα όνειρα ενός οικονομικού μετανάστη, μέσα από τα όνειρα των παιδιών των περιοχών της Ελλάδας που κάηκαν, μέσα από τα παιδιά που αντιμετώπισαν το καιρικό φαινόμενο του τσουνάμι, μέσα από τα όνειρα ενός παιδιού της Αφρικής, που τώρα στην αυλή του σχολείου όλο πίνει νερό γιατί φοβάται ότι θα του λείψει , είναι ευρηματικός . Το βιβλίο είναι ράπισμα κατά του ρατσισμού όλων των ειδών.

Ο αντιρατσισμός είναι πολιτισμός. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό με σοβαρότητα, δίνοντας τις αρχές της ισονομίας ακόμα και στα παιδιά μας στο σχολείο.

Η συγγραφέας που έζησε στην πολυεθνική κοινότητα της Αλεξάνδρειας Αιγύπτου νιώθει ευτυχής που στον ξένο τόπο της Αιγύπτου δεν ένιωσε ποτέ τον ρατσισμό. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα έτσι στις χώρες της Δύσης.
Τίτλος βιβλίου:Τα μελομακάρονα της αγάπης
Εκδότης:Μακρή
Συντελεστές βιβλίου:Ανδρεάδη, Νόη (Συγγραφέας)
Βασιλείου, Κατερίνα (Εικονογράφος)
ISBN:9789606641466
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Ηλικίες:10+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες