Η λίστα

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
1999
ISBN:
9789604506323
Σελίδες:
568
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η λίστα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η λίστα
Ο Γκέιμπλ Κούπερ έχει γράψει ένα βιβλίο-δυναμίτη. Έξι εκατομμύρια δολάρια σε συγγραφικά και κινηματογραφικά δικαιώματα περιμένουν τον άγνωστο συγγραφέα να τα εισπράξει. Υφίσταται όμως ένα πρόβλημα: ο Γκέιμπλ Κούπερ δεν υπάρχει.
Πίσω απ' αυτό το ψευδώνυμο κρύβεται η δικηγόρος Άμπι Τσάντλις, που όλες οι μέχρι τώρα συγγραφικές της απόπειρες είχαν αποτύχει. Ξέροντας ότι συχνά η δημόσια εικόνα μετράει περισσότερο από την ουσία, η Άμπι καταστρώνει ένα σχέδιο για να δώσει ζωή στη συγγραφική της καριέρα: θα βρει ένα γοητευτικό άντρα που θα υποδυθεί τον φανταστικό συγγραφέα του βιβλίου της.
Ο Τζακ Ζερμέν είναι ένας επικίνδυνα όμορφος άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Εκπαιδευμένος στο στρατό για να σκοτώνει, έχει την έμμονη ιδέα να γράψει ένα βιβλίο που θα κάνει πάταγο. Όμως καμιά προσπάθεια δεν καρποφόρησε, γιατί ο Τζακ δεν μπορεί να γράψει. Οι δρόμοι τους συναντιούνται στην πιο κρίσιμη στιγμή. Έχοντας σχεδόν απελπιστεί, η Άμπι κλείνει συμφωνία με τον διάβολο. Και ο Τζακ γίνεται Γκέιμπλ Κούπερ.Βλέποντάς τον κάτω απ’ τα φώτα της δημοσιότητας νιώθειγοητευμένη και ταυτόχρονα παγιδευμένη από το δημιούργημά της. Γρήγορα όμως η επιτυχία μετατρέπεται σε τρόμο. Από την ακτή του Ειρηνικού ως τη Νέα Υόρκη και τα νησιά της Καραϊβικής, η Άμπι τρέχει να σώσει τη ζωή της, αναζητώντας τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να αποδείξει ότι εκείνη έγραψε το βιβλίο. Για να βάλει τέλος στον εφιάλτη πριν είναι πολύ αργά...
Τίτλος βιβλίου:Η λίστα
Τίτλος πρωτότυπου:The list
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Martini, Steven Paul (Συγγραφέας)
Μιαούλης, Ανδρέας (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506323
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 1999
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες