Το σπίτι πάνω από τις κατακόμβες

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
1995
ISBN:
9789602363669
Σελίδες:
236
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπίτι πάνω από τις κατακόμβες
Τιμή εκδότη:€13,24
Η τιμή μας: €11,92
στο καλάθι
Το σπίτι πάνω από τις κατακόμβες
'Ενα έγκλημα και μια κατάρα. Μια ζωή, έξι θάνατοι. 'Ηταν όλα προδιαγεγραμμένα ή όχι; Σε μια μάχη χωρίς "γιατί", ο ήρωας του μυθιστορήματος, ο Λεωνίδας, επιχειρεί να ανακαλύψει το μυστήριο που καλύπτει τη ζωή του, την άκρη του μίτου της Αριάδνης, που τον οδηγεί στους μυστηριώδεις διαδρόμους του λαβύρινθου που χάραξε τα βιώματά του, του λαβύρινθου που πριν από αιώνες ένωνε την Αλεξάνδρεια με την Ιερουσαλήμ.
Ο Λεωνίδας, ή καλύτερα οι Λεωνίδες, "τα ξαδέλφια που όρθιοι... μαζί κάνουν έντεκα Λεωνίδες", είναι αχώριστοι. Ζουν βίους παράλληλους, γιομάτους απίστευτα, παράδοξα και τραγικά επεισόδια σε όλη τη διάρκεια της δραματικής περιπέτειας της οικογένειάς τους.
Ο ένας Λεωνίδας "φεύγει" και ο δεύτερος σβήνει αποφασιστικά το παρελθόν, για να απολαύσει με κάθε τρόπο το παρόν. Κι όμως... Αιφνιδιάζοντας τον ίδιο και τον αναγνώστη, φτάνει η στιγμή που ο εναπομείνας Λεωνίδας έρχεται αντιμέτωπος με την ιστορία του, γραμμένη σε βιβλίο, λες και οι "στρατηγοί", που προδιέγραψαν την πορεία του απ' αυτό τον κόσμο, δε θέλουν να τον αφήσουν να ξεχάσει. 'Ομως εκείνος επιμένει, γιατί η ζωή γι' αυτό τον τυχερό "έβδομο" ένοικο του σπιτιού που χτίστηκε πάνω από τις κατακόμβες της Αλεξάνδρειας συνεχίζεται...
Τίτλος βιβλίου:Το σπίτι πάνω από τις κατακόμβες
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Λεονάρδος, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602363669
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες