Γεννημένος κατακτητής

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
1995
ISBN:
9789600310719
Σελίδες:
106
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γεννημένος κατακτητής
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Γεννημένος κατακτητής
Ο Εμιλιέν ζει με τη μητέρα του σ' ένα προάστιο του Παρισιού. Στο σχολείο δεν είναι πολύ καλός μαθητής, γιατί, όπως λέει κι ο ίδιος, «δε γίνεται και ερωτευμένος να είσαι και να μελετάς». Στο σπίτι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μητέρα του, που είναι κι η ίδια ερωτευμένη και δεν τα καταφέρνει και πολύ στη μαγειρική. Οι φίλοι του τον πειράζουν για τους κυρτούς του ώμους και τη μεγάλη του μύτη. Μόνο με τα κορίτσια δεν έχει κανένα πρόβλημα: όλα κάνουν σαν τρελά γι' αυτόν. Κατά τα ψέματα: είναι γεννημένος κατακτητής.

Γρήγορο, σπιρτόζικο, ευαίσθητο, το μυθιστόρημα αυτό θα μιλήσει στους εφήβους, γιατί ασχολείται με τα δικά τους προβλήματα, τις δικές τους χαρές και λύπες. Ο Εμιλιέν είναι ένα παιδί σαν κι αυτούς, στο πρόσωπό του θα βρουν έναν αδελφό, ένα φίλο, που μπορεί κάπου κάπου να μελαγχολεί με τα ερωτικά του βάσανα, αλλά παραμένει ένας τρυφερός και αισιόδοξος άνθρωπος που είναι στραμμένος προς τα έξω και προς τους άλλους ανθρώπους, πάντα έτοιμος να δοθεί και να βοηθήσει όποιον τον χρειάζεται.

Η Μαρί-Οντ Μιράιγ μας δίνει εδώ ένα δείγμα της δεξιοτεχνίας της, που την έκανε αγαπητή σε χιλιάδες νέους στη Γαλλία και άλλες χώρες και της χάρισε πάρα πολλά βραβεία.
Τίτλος βιβλίου:Γεννημένος κατακτητής
Τίτλος πρωτότυπου:Un seducteur-ne
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Murail, Marie-Aude (Συγγραφέας)
Χατχούτ, Ρένα (Μεταφραστής)
ISBN:9789600310719
Σειρά εκδότη:Νεανική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες