Ένα ζευγάρι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή
Τίτλος βιβλίου: | Ένα ζευγάρι |
---|
Τίτλος πρωτότυπου: | Un couple |
---|
Εκδότης: | Εξάντας |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Bernheim, Emmanuele (Συγγραφέας) Καρακίτσου - Dougé, Νίκη (Μεταφραστής) Νικολοπούλου, Βάσω Β., 1956- (Μεταφραστής)
|
ISBN: | 9789602562727 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | 21ος Αιώνας | Σελίδες: | 84 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Μάιος 1996 | Διαστάσεις: | 19x12 |
---|
Κατηγορίες: | Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία |

Μανούσου, Δάφνη
Η Δάφνη Μανούσου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε θεατρολογία στο πανεπιστήμιο του ΗυΙΙ της Αγγλίας (ΒΑ in Drama) και συνέχισε τις σπουδές της στην υποκριτική στο William Esper Studio στη Νέα Υόρκη. Έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι," "Πιο κοντά", "Γυάλινος Κόσμος", "Destination: Pig's planet", "1989: Ιστορίες από το Βερολίνο", " 1984". Η πιο πρόσφατη θεατρική της παράσταση είναι το "Lun". Έχει συμμετάσχει επίσης στις ταινίες: "Λουκουμάδες με μέλι", "Νίκος Καζαντζάκης: ακροβάτης πάνω απ' το χάος", "Η Μουσική των Χρωμάτων", "Χιγκίτα: Η κλωτσιά του Σκορπιού".
Συμμετείχε στην συγγραφή του έργου "Destination: Pig's planet" και στη διασκευή των "1989: Ιστορίες από το Βερολίνο" και "1984". Το "Απόψε θα χιονίσει, θα το δεις" είναι το πρώτο της βιβλίο.