Το λούνα παρκ ήταν κλειστό

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
1993
ISBN:
9789600407914
Σελίδες:
132
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το λούνα παρκ ήταν κλειστό
Τιμή εκδότη:€10,15
Η τιμή μας: €9,14
στο καλάθι
Το λούνα παρκ ήταν κλειστό
Ο Χώρος θα μπορούσε να είναι μόνο το λούνα πάρκ – αν τα άτομα ήταν δεδομένα και υπαρκτά. Εδώ όμως η ταυτότητα τους τα «συστήνει» με ένα Χ ή και με τη σχέση του ενός για τα άλλα δύο ή τρία ή μηδέν πρόσωπα. Ωστόσο το λούνα πάρκ υπάρχει και σαν χώρος και σαν καθρέφτης για πολλά είδωλα έγχρωμα , κάτι που παραλείπεται όσες φορές αυτοπαρουσιάζεται π.χ. ο ΑΝΤΡΑΣ και χάνεται η γυναίκα μέσα στην ομίχλη των πολλών παθών.

Δεν υπάρχει ιστορία ούτε δάκρυα για τα τρία κύρια πρόσωπα του υπαρκτού Χώρου λούνα πάρκ με τη σήμανση του λούνα πάρκ .Το Πάθος περιγράφεται σαν κύριο πρόσωπο – Γυναίκα – αφήνει το Χώρο ελεύθερο για μια άγρια ελευθερία επικοινωνίας.

Ο «Άντρας με Α κεφαλαίο» είναι ο μοναχικός εραστής του τριγώνου, κάτι σα μάσκα και μουσική από μπάντα. Το τρίτο πρόσωπο είναι η αφορμή για να υπάρξει ο Χρόνος και ο Χώρος. Το τρίγωνο δεν είναι ποτέ μόνο του και όταν εισβάλλει και το τέταρτο χωρίς σώμα και όνομα. Είναι η Μοίρα όλων των χαμένων εραστών και της Μνήμης τους. Τελικά σε έναν κύκλο χωρίς όνομα βρίσκονται και χάνονται μαζί. Τα τέσσερα πρόσωπα μιας ιστορίας που γράφεται μαζί και χωριστά στο άδειο λούνα πάρκ, το μήνα Σεπτέμβρη.
Τίτλος βιβλίου:Το λούνα παρκ ήταν κλειστό
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Μητροπούλου, Κωστούλα, 1933-2004 (Συγγραφέας)
ISBN:9789600407914
Στοιχεία έκδοσης: 1993
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες