Εδώ τελειώνει το μονοπάτι

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
1999
ISBN:
9789601400099
Σελίδες:
395
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εδώ τελειώνει το μονοπάτι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εδώ τελειώνει το μονοπάτι
Η καρδιά της 'Αγριας Δύσης ζει στα κείμενα του Λουίς Λ' Αμούρ. Το Εδώ Τελειώνει το Μονοπάτι αποτελείται από εφτά αξέχαστες, ανέκδοτες ιστορίες και συνιστά μια επική συλλογή που θα λατρέψετε παντοτινά.

Συνδυάζει όλη την τόλμη, τη μεγαλοπρέπεια και τη δόξα των ανθρώπων εκείνων που ήξεραν να κρατούν το πιστόλι και την αξίνα, τη Βίβλο και τη σφραγίδα με την οποία σημάδευαν τα ζώα τους και που αγωνίζονταν για να δαμάσουν μια άγρια γη.

Σε μια ιστορία του βιβλίου κάποιος δεκαεφτάχρονος νεαρός, που πάσχιζε να αποδείξει ότι είχε γίνει άντρας, έρχεται αντιμέτωπος με έναν κακοποιό και ανακαλύπτει ότι εκείνο που έχει σημασία δεν είναι το πόσο γρήγορα τραβάς το όπλο, αλλά πόση αυτοπεποίθηση έχεις.

Ένας παλαίμαχος αμαξάς που έχει δει χιλιάδες αστραπές, έχει φάει πολύ χαλάζι, έχει ζήσει επιδρομές Ινδιάνων Κομάντσι και έχει συναντήσει αφηνιασμένα ζώα, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα απ' το να φλερτάρει μια όμορφη γυναίκα.

Οι ιστορίες αυτού του βιβλίου φέρουν τη μοναδική σφραγίδα της σφοδρότητας και της δύναμης που χαρακτηρίζει το ύφος του Λ' Αμούρ.

Στο "Εδώ Τελειώνει το Μονοπάτι" ο Λ' Αμούρ ρίχνει άπλετο φως στους δραματικούς αγώνες και τις σκληρές αλήθειες, στην αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν τους καουμπόηδες.
Τίτλος βιβλίου:Εδώ τελειώνει το μονοπάτι
Τίτλος πρωτότυπου:End of the drive
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:L' Amour, Louis (Συγγραφέας)
Σοκοδήμος, Ανδρέας (Μεταφραστής)
ISBN:9789601400099
Σειρά εκδότη:Περιπέτεια: Λ' Αμούρ Λουίς
Στοιχεία έκδοσης: 1999
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες