Διαφήμιση

Μια σύγχρονη προσέγγιση
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2010
ISBN:
9789604613274
Σελίδες:
188
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαφήμιση
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Διαφήμιση
Το βιβλίο του Γιώργου Φρίγκα "Διαφήμιση" εγκαινιάζει τη νέα σειρά των εκδόσεων Κλειδάριθμος, "Επιλογές στη Διοίκηση και την Οικονομία". Η σειρά αυτή έχει ως στόχο να παρουσιάσει χρήσιμα και χρηστικά βιβλία στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Οικονομικών γενικότερα.

Με πλοηγό τη βασική αυτή αρχή, το βιβλίο εξετάζει σε βάθος τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στη διαφημιστική επικοινωνία και παρουσιάζει με τρόπο κατανοητό και προσιτό τα σημαντικότερα θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα, καλύπτοντας ένα κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.

Απευθύνεται τόσο σε όσους ασχολούνται (ή θα ήθελαν να ασχοληθούν) με τη διαφήμιση επαγγελματικά όσο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Έμφαση δίνεται σε σύγχρονες τάσεις της έρευνας στο πεδίο της διαφημιστικής επικοινωνίας και εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους οι νέες επιστημονικές προσεγγίσεις -όπως, π.χ. οι νευροεπιστήμες- μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν εργαλεία όσων ασχολούνται με το διαφημιστικό φαινόμενο.

Επίσης, τίθενται επί τάπητος φλέγοντα ζητήματα που θα καθορίσουν το μέλλον του κλάδου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα επόμενα χρόνια: οι συγχωνεύσεις στο χώρο των ΜΜΕ και των διαφημιστικών εταιρειών, το Διαδίκτυο, ο ρόλος των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Διαφήμιση
Υπότιτλος βιβλίου:Μια σύγχρονη προσέγγιση
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Φρίγκας, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604613274
Σειρά εκδότη:Επιλογές στη Διοίκηση & την Οικονομία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2010
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες