Η τεχνική των πωλήσεων

Εκδότης:
Έλλην
Έτος:
2008
ISBN:
9789602862674
Σελίδες:
234
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τεχνική των πωλήσεων
Τιμή εκδότη:€12,17
Η τιμή μας: €10,95
στο καλάθι
Η τεχνική των πωλήσεων
Το πρόβλημα κάθε επιχείρησης δεν εστιάζεται πλέον τόσο στην παραγωγή, αλλά στην πώληση. Ειδικότερα σήμερα, όχι στην πώληση καθ' αυτή, αλλά στην τοποθέτηση του προϊόντος στο σημείο πώλησης. Ο συγγραφέας αναφέρεται στο σημαντικό ρόλο των πωλητών και σε ένα αναβαθμισμένο τμήμα πωλήσεων, με στόχο όχι μόνο την πώληση αλλά και τη συνεργασία και επικοινωνία με τα σημεία πώλησης με αμοιβαίο συμφέρον. Φιλοδοξεί, το βιβλίο να εξυπηρετεί σπουδαστές που διδάσκονται το μάθημα και επαγγελματίες που ασχολούνται με τις πωλήσεις.

Εξετάζονται η σχέση του τμήματος πωλήσεων με το μάρκετινγκ, το περιβάλλον των πωλήσεων και τα στάδια της οργάνωσής τους, ο καθορισμός των ρόλων διευθυντών πωλήσεων και πωλητών, ο σχεδιασμός της στρατηγικής και του προϋπολογισμού των λειτουργιών των πωλήσεων και η οργάνωση των πωλητών.

Επίσης οι μέθοδοι για την εκτίμηση των δυνατοτήτων πωλήσεων και για τις προβλέψεις, η εκπαίδευση και επανεκπαίδευση των πωλητών, η δημιουργία κινήτρων στους πωλητές, η διαδικασία καθορισμού του "πακέτου αποδοχών" των πωλητών, η διαδικασία του σχεδιασμού των περιοχών πωλήσεων, ο καθορισμός των μέτρων αποδοτικότητας των πωλητών και η εκτίμηση της αποδοτικότητας και του ελέγχου των πωλητών.
Τίτλος βιβλίου:Η τεχνική των πωλήσεων
Εκδότης:Έλλην
Συντελεστές βιβλίου:Εξαδάκτυλος, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602862674
Σειρά εκδότη:Βιβλιοθήκη Διοίκησης
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες