Η ελληνική εξωτερική πολιτική

Εκδότης:
Εντός
Έτος:
1999
ISBN:
9789608472433
Σελίδες:
230
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ελληνική εξωτερική πολιτική
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Η ελληνική εξωτερική πολιτική
Δοκιμασμένος τόσο στα πεδία των μαχών τού Ελληνοϊταλικού Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης όσο και επί δεκαετίες στις αίθουσες των δικαστηρίων, ο Κυριάκος Αναστ. Κυριακός καταθέτει στο βιβλίο του "Η ελληνική εξωτερική πολιτική" τις σκέψεις του για τη διεθνή κατάσταση και τους ελληνικούς διπλωματικούς χειρισμούς. Πρόκειται για τη συλλογή δεκαεπτά άρθρων, τα περισσότερα από τα οποία δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά στο διάστημα 1992-1996.
Η καυστική πένα του Κ. Κυριακού, το οξύ πνεύμα και η πείρα που αποκόμισε αγωνιζόμενος από παιδί στο στίβο της ζωής, προσφέρουν στον αναγνώστη την ευκαιρία να γνωρίσει μια άποψη για την ελληνική διπλωματία, εντελώς διαφορετική από αυτή που προβάλλουν οι πολιτικοί και τα Μ.Μ.Ε.
Με τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής του και με αναφορές στην ελληνική ιστορία και τα προσωπικά του βιώματα, ο Κ. Κυριακός παρουσιάζει τα αίτια της ελληνικής κακοδαιμονίας και την πραγματική θέση της χώρας μας στο παγκόσμιο γεωπολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι.
Η "Ελληνική εξωτερική πολιτική" είναι ένα απαραίτητο ανάγνωσμα για όσους θέλουν να γνωρίσουν την αληθινή ελληνική ιστορία και να προβληματιστούν για το μέλλον της πατρίδας μας.
Τίτλος βιβλίου:Η ελληνική εξωτερική πολιτική
Εκδότης:Εντός
Συντελεστές βιβλίου:Κυριακός, Κυριάκος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608472433
Σειρά εκδότη:Πολιτική
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 1999
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες