Παράλληλες σχέσεις

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
1999
ISBN:
9789601401478
Σελίδες:
355
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παράλληλες σχέσεις
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Παράλληλες σχέσεις
Τρεις άνθρωποι, δύο άντρες, μία γυναίκα, μια παράνομη σχέση, κανονικά συνθέτουν ένα τυπικό ερωτικό τρίγωνο. Χωρίς καμιά πρωτοτυπία. Ακόμη και αν ο ένας εκ των δύο αντρών είναι ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εκείνοι, ο Αποστόλης Χρόνης και ο Συμεών Λάζαρης, είναι φίλοι από παιδιά. Εκείνη, η Νέλλη Πάτση, μια μοιραία γυναίκα, σύζυγος του ενός. Η σχέση θα διαλυθεί βίαια, αλλά η αιτία δε θα είναι η δολοφονία του διοικητή στο κέντρο της Αθήνας από μια τρομοκρατική οργάνωση.

Τρεις άνθρωποι, δύο άντρες, μία γυναίκα, και ένας τέταρτος. Παρατηρητής. Ο Νίκος Μπάρος. Που ανιχνεύει τα πάθη, τα συναισθήματα, τις εντάσεις, τη σύγκρουση, τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών, αλλά και τα πραγματικά περιστατικά μιας εκτέλεσης που συγκλόνισε τη χώρα. Και επιχειρεί μέσα απ' αυτή την καταγραφή να δικαιωθεί απέναντι στον εαυτό του και σε μια κοινωνία που τον κράτησε πεισματικά στο περιθώριο.

Προσωπικές σχέσεις, πολιτική και τρομοκρατία συνθέτουν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που έχει γρήγορο ρυθμό, εντυπωσιακή πλοκή και περιγραφές που σοκάρουν έτσι όπως κινούνται στα όρια της πρόκλησης.
Τίτλος βιβλίου:Παράλληλες σχέσεις
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαχρήστος, Γιώργος Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601401478
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 1999
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες