Το κόκκινο περίπτερο

Μια κινέζικη αστυνομική ιστορία βασισμένη σε αυθεντικές υποθέσεις της αρχαίας Κίνας: Με έξι εικόνες σχεδιασμένες από τον συγγραφέα με κινέζικη τεχνοτροπία
Εκδότης:
Θεμέλιο
Έτος:
1993
ISBN:
9789603101710
Σελίδες:
238
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κόκκινο περίπτερο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το κόκκινο περίπτερο
Ο Δικαστής Τι, ο γενειοφόρος ερευνητής εγκλημάτων της αρχαίας Κίνας, περνάει δύο συνταρακτικές μέρες στο Νησί του Παραδείσου, την περιώνυμη εξοχική πόλη διασκεδάσεων, η οποία πλουτίζει από την πορνεία, τα τυχερά παιχνίδια και τη διαφθορά.
Το Κόκκινο περίπτερο, όπου οι εκλεγμένες βασίλισσες της ομορφιάς στο Νησί του Παραδείσου συνήθιζαν να διασκεδάζουν με τους τυχερούς εραστές τους, είναι ο τόπος τριών μυστηριωδών θανάτων, που περιλαμβάνουν και έναν που διαπράχθηκε τριάντα χρόνια νωρίτερα. Ο Δικαστής Τι επεμβαίνει σ’ αυτά τα τρία περίπλοκα προβλήματα με τον μεθοδικό, κοπιώδη τρόπο του, βοηθούμενος από τον πυγμάχο βοηθό του, Μα Γιουνγκ, του οποίου η ερωτική ψυχική διάθεση τον οδηγεί για άλλη μια φορά σε απροσδόκητες περιπέτειες.
Μόνο μετά από πολλή δουλειά του μυαλού και των ποδιών του, καταφέρνει ο Δικαστής να ξεμπλέξει τα κουβαριασμένα νήματα και να φέρει στο φως το εκπληκτικό μυστικό του Κόκκινου Περίπτερου.
Τίτλος βιβλίου:Το κόκκινο περίπτερο
Υπότιτλος βιβλίου:Μια κινέζικη αστυνομική ιστορία βασισμένη σε αυθεντικές υποθέσεις της αρχαίας Κίνας: Με έξι εικόνες σχεδιασμένες από τον συγγραφέα με κινέζικη τεχνοτροπία
Τίτλος πρωτότυπου:The Red Pavilion: A Chinese Detective Story
Εκδότης:Θεμέλιο
Συντελεστές βιβλίου:Van Gulik Robert (Συγγραφέας)
Κιρκής, Τάκης (Μεταφραστής)
Van Gulik Robert (Εικονογράφος)
ISBN:9789603101710
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 1993
Σημείωση:Το χρονολόγιο και οι τίτλοι των κεφαλαίων ακολούθησαν τη γαλλική μετάφραση του μυθιστορήματος.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες