Ταξιδεύοντας στον χρόνο

Φθία Θεσσαλίας
Εκδότης:
Δωδώνη
Έτος:
1999
ISBN:
9789602489987
Σελίδες:
248
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ταξιδεύοντας στον χρόνο
Τιμή εκδότη:€11,66
Η τιμή μας: €10,49
Ταξιδεύοντας στον χρόνο
Στο βιβλίο μου αυτό περιγράφω γεγονότα του μακρινού παρελθόντος της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Φθίας.
Η μορφολογία εκτάσεων, η περιγραφή πόλεων και γεγονότων και η χρονολόγηση αυτών προέρχονται από την μαγνητοσκόπηση, μαγνητοφώνηση της ταινίας του χώρου-χρόνου.
Ταξιδεύοντας στον παρελθόντα χρόνο, σε εκτάσεις του χώρου και απομαγνητοσκοπώντας την ταινία του χώρο-χρόνου δια της ψυχοτηλεραδιαίσθησης, περιγράφω, με ενάργεια, την μορφολογία εκτάσεων διαφόρων περιόδων, πόλεις των εκτάσεων αυτών που υπήρχαν στο παρελθόν, το χρόνο κτίσεώς τους, γεγονότα που έγιναν στις πόλεις αυτές, την χρονολόγηση των γεγονότων, καθώς και τυχόν υπάρχοντα στοιχεία που πιστοποιούν την ύπαρξη στο παρελθόν των πόλεων αυτών.
Χρονολογώ και περιγράφω γεωλογικές αλλαγές και αληθινές ιστορίες διαφόρων περιόδων του απώτατου χρόνου δια της ψυχοτηλεραδιαισθητικής χρονομέτρησης.
Πηγές για την επαλήθευση των ιστοριών σε αρχαίους συγγραφείς δεν αναφέρω, γιατί είναι του πολύ μακρινού παρελθόντος. Του εγγύτερου παρελθόντος πιθανόν να βρίσκονται ελάχιστες αναφορές των γραφόμενών μου σε αρχαίους συγγραφείς. Τούτο ας το ερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι για την ανεύρεση των πηγών και πιστοποίηση των ιστοριών μου.
Τίτλος βιβλίου:Ταξιδεύοντας στον χρόνο
Υπότιτλος βιβλίου:Φθία Θεσσαλίας
Εκδότης:Δωδώνη
Συντελεστές βιβλίου:Τσιόγκας, Ταξιάρχης (Συγγραφέας)
ISBN:9789602489987
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 1999
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Νεότερη Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες