Ραδιόφωνο και τηλεόραση

Οργάνωση, λειτουργία
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
1994
ISBN:
9789600210552
Σελίδες:
376
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ραδιόφωνο και τηλεόραση
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
Ραδιόφωνο και τηλεόραση
... Τα στοιχεία όμως που θα συναντήσουμε στη συνέχεια είναι δυνατό να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, σε κάποιον που θα ήθελε να δει την ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση από διάφορες πλευρές. Ή και σε αυτόν ακόμα που θα μπορούσε (και θα είχε τη διάθεση να προσπαθήσει έστω) να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από το συνεχιζόμενο απαράδεκτο αυτοσχεδιασμό της. Με την ελπίδα πως αυτή θα βρει κάποτε το κατάλληλο οργανωτικό και λειτουργικό της πλαίσιο. Εκείνο δηλαδή που θα της επιτρέψει να προσαρμοστεί σωστά στην καινούργια πραγματικότητα. Και να επιβιώσει στον αυξανόμενο ανταγωνισμό της οπτικοακουστικής αγοράς, χωρίς να ξεχάσει μήτε στιγμή τη σπουδαία κοινωνική και πολιτιστική της αποστολή.

Ακόμα πιο χρήσιμο είναι το βιβλίο για εκείνους που σπουδάζουν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας ή εργάζονται σε αυτά. Όπως επίσης για όσους θέλουν να γνωρίσουν τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν ένα ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό στην επιλογή ενός συγκεκριμένου τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας. Μαζί μάλιστα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει αυτός και τις γενικότερες επιπτώσεις του στο πρόγραμμα που παράγουν και μεταδίδουν τα δύο μέσα.

Τέλος το βιβλίο είναι χρήσιμο και για όποιον δεν επιτρέπει στον εαυτό του να "καταναλώνει" από άγνοια και χωρίς τη στοιχειώδη κριτική αξιολόγηση κάθε είδους μαζικά μηνύματα. Ιδιαίτερα εκείνα που όχι μόνο του είναι τελείως περιττά, αλλά μπορούν να προκαλέσουν και ποικίλες αρνητικές συνέπειες στον ίδιο ή στο κοινωνικό σύνολο...
Τίτλος βιβλίου:Ραδιόφωνο και τηλεόραση
Υπότιτλος βιβλίου:Οργάνωση, λειτουργία
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Καστόρας, Σταύρος Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600210552
Σειρά εκδότη:Επικοινωνιολογία
Στοιχεία έκδοσης: 1994
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Κινηματογράφος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες