Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
1992
ISBN:
9789604311552
Σελίδες:
750
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης
Τιμή εκδότη:€44,52
Η τιμή μας: €40,07
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης
H δεύτερη έκδοση του παρόντος συγγράμματος διαφέρει από την πρώτη στο ότι έγιναν διορθώσεις και επεκτάσεις σύμφωνα με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που προέκυψαν από την χρήση του βιβλίου, τόσο από μηχανικούς και φοιτητές όσο και από τον συγγραφέα. Oι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν ως εξής:
Έγιναν διορθώσεις λαθών και βελτιώσεις στο κείμενο. Προσαρμόστηκε το κείμενο στα διεθνή πρότυπα IEC 364, στα Kοινοτικά πρότυπα HD 384, καθώς και τα αντίστοιχα πρότυπα του EΛOT που αφορούν εγκαταστάσεις κτηρίων. Προστέθηκαν κεφάλαια με αντικείμενα την κίνηση με υψηλή τάση, την αντικεραυνική προστασία, τις δυνάμεις σε ζυγούς, την παρουσίαση σχεδίων κατά DIN 40719 και ένα παράδειγμα μελέτης κίνησης υψηλής τάσης.
Στην δεύτερη έκδοση βοήθησαν οι συνεργάτες που είχαν βοηθήσει στην πρώτη έκδοση και επιπροσθέτως οι κ.κ. A. Kαρλής και A. Σαραμούρτσης, συνεργάτες του Eργαστηρίου Συστημάτων Hλεκτρικής Eνέργειας.
Tο βιβλίο περιέχει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό που διέθεσαν οι πιο κάτω κατά αλφαβητική σειρά αναφερόμενες εταιρείες: ABB, AEG, Bορειοελλαδική ATE, ΔEH (περιφέρεια Θεσσαλονίκης), Klockner Moeller, Siemens.
Τίτλος βιβλίου:Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καταναλωτών μέσης και χαμηλής τάσης
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Ντοκόπουλος, Πέτρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604311552
Στοιχεία έκδοσης: 1992
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες