Η διαθήκη

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789604506507
Σελίδες:
539
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η διαθήκη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η διαθήκη
Ο Τρόι Φέλαν, ένας ηλικιωμένος, αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, ζει τις τελευταίες του ώρες. Είναι εκκεντρικός, απομονωμένος από τον κόσμο, και καθηλωμένος σε μια αναπηρική πολυθρόνα. Γύρω του, σαν ύαινες, καραδοκούν οι κληρονόμοι του.
Ο Νέιτ Ο' Ράιλι, ένας δυναμικός δικηγόρος της Ουάσιγκτον, έχει ζήσει πολλά και δύσκολα, για πολύ καιρό. Ο δεύτερος γάμος του είναι πεδίο μάχης κι ο ίδιος έχει μόλις τελειώσει την τέταρτη αποτοξίνωσή του από το αλκοόλ. Επιστρέφει στον κόσμο με μοναδικά εφόδια μια εύθραυστη νηφαλιότητα, καλές προθέσεις και μια ανθεκτική αίσθηση του χιούμορ. Κάθε επιστροφή είναι πάντα δύσκολη, αλλά αυτή η φορά θα είναι η χειρότερη.
Η Ρέιτσελ Λέιν, μια νέα γυναίκα που επέλεξε να αφιερώσει τη ζωή της στο Θεό, έχει εγκαταλείψει το σύγχρονο κόσμο με τις αγωνίες, τις παγίδες και τα βάρη του, και ζει κοντά σε μια πρωτόγονη φυλή Ινδιάνων, στα βάθη της ζούγκλας της Βραζιλίας.
Τρεις τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, που οι ζωές τους θα μπορούσαν να μη διασταυρωθούν ποτέ. Ώσπου άνοιξε η "Διαθήκη" και το αιφνιδιαστικό μυστικό της τα ανέτρεψε όλα...

"Το καλύτερο μυθιστόρημα του John Grisham τα τελευταία χρόνια... Βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό... γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια... Η αρχή του είναι από τις ωραιότερες που γράφτηκαν ποτέ."
(Εφημερίδα "USA Today")
Τίτλος βιβλίου:Η διαθήκη
Τίτλος πρωτότυπου:The testament
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Grisham John (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506507
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες