Κόρη της μοίρας

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2000
ISBN:
9789604101399
Σελίδες:
501
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κόρη της μοίρας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κόρη της μοίρας
Στο Βαλπαραΐσο της Χιλής, η Ελίζα Σόμερς, μια νεαρή ορφανή, υιοθετημένη από πλούσια οικογένεια, ερωτεύεται τον Χοακίν Αντιέτα, πάμφτωχο εργάτη. Εκείνο το χρόνο -1849- ανακαλύπτεται χρυσάφι στη Βόρεια Καλιφόρνια και χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Αμερική, μαζί και Χιλιανοί, σπεύδουν εκεί, σπρωγμένοι από το όνειρο του πλούτου. Από τους πρώτους και ο Χοακίν.
Η Ελίζα, έγκυος στο παιδί τους, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στο Σαν Φρανσίσκο. Το φοβερό ταξίδι, κρυμμένη στο αμπάρι ενός ιστιοφόρου, και η αγωνιώδης αναζήτηση του αγαπημένου της μέσα σε μια κοινωνία από χρυσοθήρες και πόρνες, κυριευμένους από τον πυρετό του χρυσού, μεταμορφώνουν τη νέα και άπραγη κοπέλα.
Με τη βοήθεια ενός Κινέζου γιατρού και σωτήρα της, του Τάο Τσι'έν, η Ελίζα αγωνίζεται θαρραλέα για να σταθεί στα πόδια της και να βρει τον έρωτα σε μια ζωή ελευθερίας και ανεξαρτησίας...
"Κόρη της μοίρας" - το πιο φιλόδοξο μυθιστόρημα της Ιζαμπέλ Αλιέντε, συναρπαστικό πορτραίτο μιας εποχής και μιας γοητευτικής και ριψοκίνδυνης νέας γυναίκας, που έχει το κουράγιο να ξαναφτιάξει τον εαυτό της και τη μοίρα της.
Τίτλος βιβλίου:Κόρη της μοίρας
Τίτλος πρωτότυπου:Hija de la fortuna
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Allende, Isabel (Συγγραφέας)
Σωτηριάδου Κλαίτη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604101399
Σειρά εκδότη:Ασημένια Σειρά
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2000
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες