Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Εκδότης:
Δαρδανός Χρήστος Ε.
Έτος:
1997
ISBN:
9789603800392
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
Τιμή εκδότη:€7,65
Η τιμή μας: €6,89
στο καλάθι
Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
Ο Ντείβιντ Κοπερφιλντ είναι η κλασική ιστορία ενός παιδιού, που μεγαλώνει στην Αγγλία πριν από 100 χρόνια περίπου. Αυτή η συγκινητική ιστορία δείχνει πως το καλό θριαμβεύει. Ο συμπαθέστατος Ντέιβιντ ξεκινά τη ζωή του με τρυφερότητα, αλλά θα πρέπει να επιβιώσει από τους τραγικούς κινδύνους της παιδικής του ηλικίας. Το χαριτωμένο ορφανό ανακαλύπτει τη ζωή και την αγάπη στον κόσμο των μεγάλων.
Ο σκληρός πάτριος στέλνει το μικρό Ντέιβιντ μακριά, σ' ένα σχολείο όπου τον δέρνουν συνεχώς. Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Ντέιβιντ είναι αναγκασμένος να υπερασπίσει τον εαυτό του στο σκοτεινό και επικίνδυνο Λονδίνο εκείνου του καιρού.
Όμως, γίνεται ακόμη πιο αισιόδοξος και ευαίσθητος παρόλες τις κακίες που του φορτώνει ο κόσμος. Στο τέλος, παρά τα μαρτυριά του, γίνεται πιο πειθαρχημένος. Η καλοσύνη θριαμβεύει.
Η Ανν ντε Γκράαφ ξαναγράφει αυτη την κλασική ιστορία, χρησιμοποιώντας μοντέρνα γλώσσα, έτσι ώστε το παλιό κείμενο να είναι πιο κατανοητό από τα παιδιά του σήμερα. Καταφέρνει να διατηρεί και να επαυξάνει το ενδιαφέρον, εξασφαλίζοντας τη δημοτικότητα του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ για τις γενιές που ακολουθούν.
Τίτλος βιβλίου:Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
Τίτλος πρωτότυπου:David Copperfield
Εκδότης:Δαρδανός Χρήστος Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Dickens, Charles, 1812-1870 (Συγγραφέας)
Σγουρίδου - Κρυοβρυσανάκη, Εύη (Μεταφραστής)
Pérez Montero, José (Εικονογράφος)
ISBN:9789603800392
Σειρά εκδότη:Τα Κλασικά του Κάρολου Ντίκενς
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες