Το ελληνικό δίλημμα

Θ' αγωνισθή ή θ' αφανισθή η Ελλάς;
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
1995
ISBN:
9789609006408
Σελίδες:
317
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ελληνικό δίλημμα
Τιμή εκδότη:€8,92
Η τιμή μας: €8,03
Το ελληνικό δίλημμα
Τα γεωπολιτικά σχέδια των Μεγάλων της παγκοσμίου εξουσίας θέλουν την Ελλάδα μικρή, πτωχή και άσημη, ξεριζωμένη, αποκομμένη από την ιστορία και την κληρονομία της. Αυτό προωθείται με την οικονομική χρεωκοπία, την εσωτερική διάβρωση, την εξωτερική απομόνωση και τις προκλήσεις των γειτόνων μας.

Θέλουν την Ελλάδα να περιορισθεί μέχρι τον Όλυμπο. Να παραχωρηθεί η Μακεδονία στα Σκόπια και η Θράκη στην Τουρκία ή την Βουλγαρία. Να αυτονομηθεί το Αιγαίο. Να παραχωρηθούν μερικά νησιά στην Τουρκία. Να αυτονομηθεί η Κρήτη. Να διχοτομηθεί κι επισήμως η Κύπρος και να εξαναγκαστούν να φύγουν οι Κύπριοι. Να εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν την αρχέγονη πατρίδα τους οι Αυτόνομοι Έλληνες της Β. Ηπείρου. Και να αποσκοπούν οι Έλληνες από την ιστορία, την κληρονομιά και την γλώσσα των αρχαίων προγόνων μας.

Τα σχέδια είναι σαφή κι έχουν τεθεί σ' εφαρμογή. Από την ενημέρωση και τον πατριωτισμό των Ελλήνων εξαρτάται η μη υλοποίησή τους. Το άμεσο και σκληρό ελληνικό δίλημμα είναι: Θα αγωνισθή ή θα αφανισθή η Ελλάς;
Τίτλος βιβλίου:Το ελληνικό δίλημμα
Υπότιτλος βιβλίου:Θ' αγωνισθή ή θ' αφανισθή η Ελλάς;
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Αντωνόπουλος, Ιωάννης Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609006408
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες