Η τηλεόραση και το κοινό της

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2000
ISBN:
9789600327069
Σελίδες:
241
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τηλεόραση και το κοινό της
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Η τηλεόραση και το κοινό της
Η τηλεόραση έχει αλλάξει, αλλά όχι μόνο αυτή. Το κοινό της, δηλαδή εμείς, έχει αλλάξει επίσης. Δεν αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση όπως στο παρελθόν. Δε βλέπουμε πια τηλεόραση με προσήλωση όπως παλαιότερα. Δεν αντέχουμε να δούμε διαφημίσεις παραπάνω από ένα λεπτό. Αλλάζουμε κανάλι όταν το πρόγραμμα που παρακολουθούμε δεν προκαλεί το ενδιαφέρον μας. Ακόμα και σε προγράμματα που μας ενδιαφέρουν δεν παύουμε να στρεφόμαστε και να "προσπερνούμε" τα προγράμματα των άλλων καναλιών που προβάλλονται την ίδια χρονική περίοδο. Ενώ στο παρελθόν παρακολουθούσαμε τηλεόραση, στις μέρες μας κοιτάμε την τηλεόραση και τα προγράμματά της. Κι όχι μόνο. Βλέποντας τηλεόραση, τρώμε, συζητάμε με φίλους, μιλάμε στο τηλέφωνο, διαβάζουμε επίσης, συχνά κλείνοντας τον ήχο.

Όλα αυτά δείχνουν ότι στις μέρες μας "ελέγχουμε" την τηλεόραση, τουλάχιστον δεν είμαστε οι παθητικοί δέκτες του παρελθόντος. Κι όμως η τηλεόραση, στις μέρες μας, είναι σχεδόν πάντα ανοιχτή, σίγουρα περισσότερες ώρες σε σχέση με το παρελθόν, και η τηλεθέασή μας έχει αυξηθεί δραματικά. Η τηλεόραση πλέον είναι πάντα απέναντί μας, είτε στο καθιστικό μας είτε στο υπνοδωμάτιο, στα καφενεία, στις καφετέριες, στα δωμάτια των νοσοκομείων, στις αίθουσες αναμονής και, σε άλλες χώρες, ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το βιβλίο αυτό με εύληπτο τρόπο σκιαγραφεί τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε την τηλεόραση, αλλά και το πώς οι υπεύθυνοι των καναλιών αντιμετωπίζουν τους σύγχρονους τηλεθεατές. Είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από όλους όσοι βλέπουν τηλεόραση, αλλά και εργάζονται γι' αυτήν.
Τίτλος βιβλίου:Η τηλεόραση και το κοινό της
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαθανασόπουλος Στέλιος (Συγγραφέας)
Παπαθανασόπουλος Στέλιος (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600327069
Σειρά εκδότη:Επικοινωνία και Κοινωνία
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2000
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Κινηματογράφος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες