Αμερικανικό είδωλο

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2000
ISBN:
9789604506569
Σελίδες:
413
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αμερικανικό είδωλο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αμερικανικό είδωλο
Όταν η Κέιτ Χέιγουντ ανακηρύσσεται "Η Γυναίκα της Χρονιάς", ξέρει πως έφτασε επιτέλους στην κορυφή. Ξεκινώντας από το μηδέν, έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία βιβλίων μπεστ σέλερ, ένα βραβευμένο περιοδικό κι ένα τηλεοπτικό σόου πρώτο σε τηλεθέαση.
Είναι το πρότυπο εκατομμυρίων γυναικών σ' όλο τον κόσμο. Είναι το Αμερικανικό Είδωλο.Κι όμως, υπάρχει κάτι στη ζωή της που δεν είναι τόσο τέλειο όσο δείχνει. Για να πετύχει, χρειάστηκε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά της. Και τώρα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο χρόνο.
Το ίδιο βράδυ, όμως, ανακαλύπτει πως είναι πια πολύ αργά. Ο άντρας της και συνεργάτης της την εγκαταλείπει ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια γάμου. Κι ό,τι έχτισε με τόσο κόπο, καταρρέει.
Τι μπορεί να κάνει τώρα; Να παλέψει για να σώσει τουλάχιστον την καριέρα της; Ή να εγκαταλείψει τα πάντα προσπαθώντας να τον ξανακερδίσει; Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν ο γοητευτικός Στιβ Γκάρντινερ μπαίνει στη ζωή της ξυπνώντας ξανά μέσα της τον έρωτα. Αλλά ο Στιβ έχει κι αυτός πίσω του ένα παρελθόν. Και σύντομα, όπως και η Κέιτ, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο ζωές...
Τίτλος βιβλίου:Αμερικανικό είδωλο
Τίτλος πρωτότυπου:American Icon
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Booth, Pat (Συγγραφέας)
Σωτηροπούλου - Καρύδη, Βιολέττα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506569
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2000
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες