Προπόνηση σε σταθμούς στο γήπεδο

60 προγράμματα προπόνησης ποδοσφαίρου
Εκδότης:
Salto
Έτος:
1997
ISBN:
9789602780817
Σελίδες:
200
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προπόνηση σε σταθμούς στο γήπεδο
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €7,20
στο καλάθι
-60%
Προπόνηση σε σταθμούς στο γήπεδο
Μια πολύ διαδεδομένη οργανωτική μορφή προπόνησης είναι η προπόνηση σε σταθμούς. Χρησιμοποιείται ευρέως για την ανάπτυξη της δύναμης και των άλλων ικανοτήτων της φυσικής κατάστασης, μπορεί όμως κάλλιστα να εφαρμοστεί εξειδικευμένα σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου (περιορισμένοι χώροι, υψηλός ρυθμός, συνεχείς μεταβιβάσεις, κ.ά.), με την οργάνωση της προπόνησης σε σταθμούς μπορούν να εξασκηθούν συνδυασμένα: Τεχνική - Τακτική, Φυσική κατάσταση - Τεχνική, Τακτική - Τεχνική - Φυσική κατάσταση κ.οκ. Αυτή, άλλωστε, είναι και η προσταγή της σύγχρονης προπονητικής.

Ο συγγραφέας, μέσα από αυτό το τελευταίο του βιβλίο, προσφέρει αυτή τη δυνατότητα των συνδυασμένων στόχων που υλοποιούνται με μορφές παιχνιδιών, επιθετικούς συνδυασμούς για υποομάδες παιχτών, ασκήσεις ενδυνάμωσης, δρομικές, αλτικές ασκήσεις και εκατοντάδες άλλα μέσα. Τα 60 προγράμματα προπόνησης σε σταθμούς του βιβλίου είναι σχεδιασμένα σε αγωνιστικές συνθήκες για να βελτιώσουν τον παίχτη στους τομείς τεχνική - τακτική - φυσική κατάσταση.
Τίτλος βιβλίου:Προπόνηση σε σταθμούς στο γήπεδο
Υπότιτλος βιβλίου:60 προγράμματα προπόνησης ποδοσφαίρου
Τίτλος πρωτότυπου:Fussball Trainieren
Εκδότης:Salto
Συντελεστές βιβλίου:Mayer, Rolf (Συγγραφέας)
Τώνης, Νικίας (Μεταφραστής)
Σαλτάς, Παρασκευάς (Επιμελητής)
ISBN:9789602780817
Στοιχεία έκδοσης: 1997
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες