Λευκά ψέματα

Μυστικές διαδρομές
Εκδότης:
Διώνη
Έτος:
2009
ISBN:
9789607720733
Σελίδες:
129
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λευκά ψέματα
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Λευκά ψέματα
Στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΕΣΗΕΑ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα , 16/3 από τις εκδόσεις Διώνη το νέο βιβλίο του Γραμματέα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Γιώργου Μωραϊτίνη "Λευκά Ψέματα".

Ομιλητές ήταν κατά σειρά, ο συγγραφέας Θ. Νιάρχος, ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Ε.Μ.Π. Ν. Μαρκάτος, ο δημοσιογράφος Γ. Κορίδης, ενώ το συντονισμό είχε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Σοφία Βούλτεψη. Κείμενα του βιβλίου απέδωσε η πρωταγωνίστρια Εύα Κοταμανίδου.

Είπαν μεταξύ άλλων.
Ο Θανάσης Νιάρχος:
"...ένα βιβλίο πραγματικά αποκαλυπτικό. Δεν φανταζόμουν ότι θα γραφόταν ένα βιβλίο τόσο ανατρεπτικό...Τα "Λευκά Ψέματα", ως λογοτεχνική εκφορά, μας λένε πράγματα σχεδόν πρωτάκουστα...Όταν θα έχει τελειώσει κανείς το διάβασμα του, δεν θα είναι πια ο ίδιος που ήταν πριν αρχίσει να το διαβάζει."

Ο Νίκος Μαρκάτος:
"...Περιγράφει με κομψότητα ύφους και έμφυτη χιουμοριστική διάθεση... Έχει ένα πρωτότυπο τρόπο λογοτεχνικής έκφρασης, είναι γοητευτικό, φιλοσοφικό και ποιητικό. Για κάποιους, ίσως και περίεργο... Ανάγνωση γοητευτική, ονειρική, συγκινητική και δημιουργός σκέψεων.. Σελίδες μυρωμένες από αισθητική."

Ο Γιάννης Κορίδης:
"Θεωρώ την κυκλοφορία του βιβλίου αυτού ως ένα γεγονός και ως μία ελπίδα επαναφοράς του υψηλού τόνου στον γραπτό λόγο...Τα "Λευκά Ψέματα", πάνω απ' όλα, είναι κομψοτεχνήματα. Μινιατούρες σε δυσεύρετα αγγεία... Τα κείμενα αποτελούν ευλογημένες σταγόνες βροχής σε καιρό ανομβρίας. Οάσεις στην απέραντη έρημο των καιρών που ζούμε."
Τίτλος βιβλίου:Λευκά ψέματα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυστικές διαδρομές
Εκδότης:Διώνη
Συντελεστές βιβλίου:Μωραϊτίνης, Γιώργος Τ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607720733
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2009
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες