Λυκόφως

Ο πλήρης κινηματογραφικός οδηγός
Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2009
ISBN:
9789606665325
Σελίδες:
142
Λυκόφως
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λυκόφως
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ταινία "Λυκόφως"!

Το χειμώνα που μας πέρασε, το εκδοτικό φαινόμενο "Λυκόφως" μετατράπηκε και σε κινηματογραφικό φαινόμενο.

Η ταινία "Λυκόφως" κέρδισε με ευκολία τη Νο 1 θέση του box-office σε όλες τις χώρες που προβλήθηκε. Και στην Ελλάδα έκανε το ντεμπούτο της στη Νο 1 θέση και ξεπέρασε τα 250.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Στις ΗΠΑ κατάφερε να συγκεντρώσει το πρώτο σαββατοκύριακο της προβολής της το εντυπωσιακό ποσό των $70 εκατομμυρίων και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα $370 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Η ταινία "Λυκόφως", αποτελεί το πιο επιτυχημένο άνοιγμα ανεξάρτητης παραγωγής όλων των εποχών. Αλλά και η Catherine Hardwicke θέτει νέο ρεκόρ για άνοιγμα ταινίας από γυναίκα σκηνοθέτη.
Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη πως το στούντιο Σάμιτ έχει ήδη ανακοινώσει το σίκουελ "Νέα Σελήνη" που θα βασίζεται φυσικά στο δεύτερο βιβλίο της σειράς βιβλίων "Έπος του Λυκόφωτος" και το οποίο θα προβληθεί στις αίθουσες στα τέλη του 2009.

Το βιβλίο "Λυκόφως: Ο Πλήρης Κινηματογραφικός οδηγός" έρχεται για να γιορτάσει την επιτυχημένη μεταφορά του παγκόσµιου εκδοτικού φαινοµένου στη μεγάλη οθόνη. Αυτό το πλούσια εικονογραφηµένο λεύκωµα αποτελεί έναν αποκλειστικό οδηγό στα παρασκήνια της ταινίας "Λυκόφως", και περιλαµβάνει έγχρωµες φωτογραφίες, συνεντεύξεις, αλλά και πληροφορίες για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάµερες και είναι απολύτως απαραίτητο σε κάθε φαν του "Λυκόφωτος".
Τίτλος βιβλίου:Λυκόφως
Υπότιτλος βιβλίου:Ο πλήρης κινηματογραφικός οδηγός
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Vaz, Mark Cotta (Συγγραφέας)
ISBN:9789606665325
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2009
Κατηγορίες:Λευκώματα > Τόποι
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Κινηματογράφος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες