Η γυναίκα τρόπαιο

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2000
ISBN:
9789604506651
Σελίδες:
505
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γυναίκα τρόπαιο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η γυναίκα τρόπαιο
Όλα δείχνουν τέλεια στη ζωή της Ντέβιν Γιορκ. Είναι νέα, όμορφη και παντρεμένη με τον πιο ισχυρό άντρα του Λος Άντζελες: τον πάμπλουτο και ακαταμάχητα γοητευτικό Πολ Μπράντσο. Ζει σ' ένα μέγαρο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ντύνεται με ό,τι πιο φίνο μπορούν ν' αγοράσουν τα χρήματα, υπηρέτες προλαβαίνουν κάθε της επιθυμία και οι δεξιώσεις της αφήνουν εποχή.
Αλλά η Ντέβιν μάλλον δεν είναι φτιαγμένη για το ρόλο της συζύγου-τρόπαιο που ο άντρας της την επιδεικνύει φουσκώνοντας από υπερηφάνεια.
Είναι έξυπνη, δυναμική, φιλόδοξη όσο κι εκείνος -που τελευταία την εξοργίζει όλο και περισσότερο με την αλαζονεία, τον εγωισμό του και τις απιστίες του. Μα την ημέρα ακριβώς που αποφασίζει να τον εγκαταλείψει, ο Πολ βρίσκεται δολοφονημένος!
Ο κατάλογος των πιθανών ενόχων δεν έχει τελειωμό: εγκαταλειμμένες ερωμένες, εξαπατημένοι συνεργάτες, η πρώτη του γυναίκα, ο ίδιος ο αδερφός του, όλοι τους θα είχαν λόγους για να τον σκοτώσουν. Αλλά οι υποψίες πέφτουν σ' εκείνη που ωφελείται περισσότερο από το θάνατό του: την Ντέβιν, που από διακοσμητική σύζυγος βλέπει ξαφνικά τους πάντες να την αντιμετωπίζουν σαν διαβολική χήρα!
Τίτλος βιβλίου:Η γυναίκα τρόπαιο
Τίτλος πρωτότυπου:Trophy wife
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Lange, Kelly (Συγγραφέας)
Θεοδωρακάκος, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604506651
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2000
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες