Αρχές και βάσεις δεδομένων για διοικητικά στελέχη

Εφαρμογές με την MS Access
Εκδότης:
Γκιούρδας Β.
Έτος:
2009
ISBN:
9789603878131
Σελίδες:
472
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αρχές και βάσεις δεδομένων για διοικητικά στελέχη
Εκτός κυκλοφορίας
Αρχές και βάσεις δεδομένων για διοικητικά στελέχη
Αντικείμενο του βιβλίου "Αρχεία και Βάσεις Δεδομένων για Διοικητικά Στελέχη" είναι η διαχείριση αρχείων και βάσεων δεδομένων. Στις εφαρμογές χρησιμοποιείται το πρόγραμμα MS Access, με τρόπο που δεν απαιτεί προγενέστερες γνώσεις στην πληροφορική.

Απευθύνεται σε φοιτητές, διοικητικά στελέχη, επιστήμονες και γενικά όσους θέλουν να μάθουν το αντικείμενο σε σύντομο χρόνο και χωρίς κουραστικές και τυπικές διαδικασίες εκμάθησης. Ο αναγνώστης εισάγεται στο θεματικό πεδίο μέσα από πληθώρα παραδειγμάτων, με απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Σχεδόν από την αρχή θα μπορεί να σχεδιάζει, να δημιουργεί και να διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων, θα είναι σε θέση, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα:
α) Να δημιουργεί χρήσιμα ερωτήματα (queries), με απλά και σύνθετα κριτήρια, β) Να υλοποιεί σημαντικές αναφορές (reports) καθώς και φόρμες (forms). γ) Να λαμβάνει τεκμηριωμένη πληροφόρηση και να υποστηρίζει αποφάσεις. Στις θεματικές ενότητες περιλαμβάνονται επίσης η γλώσσα SQL και η κανονικοποίηση πινάκων, με τρόπο που λαμβάνει υπ' όψη τον αναγνώστη που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.
Τίτλος βιβλίου:Αρχές και βάσεις δεδομένων για διοικητικά στελέχη
Υπότιτλος βιβλίου:Εφαρμογές με την MS Access
Εκδότης:Γκιούρδας Β.
Συντελεστές βιβλίου:Παπαθανασίου, Ελευθέριος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603878131
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες