Ο ίλιγγος

Εκδότης:
Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος:
1996
ISBN:
9789602085301
Σελίδες:
368
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο ίλιγγος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο ίλιγγος
Όταν ο περίεργος άνθρωπος που ακούει στο όνομα "Δάσκαλος Γιεχούντι" υπόσχεται στον εννιάχρονο αλητακο Γουίλ Ράλεϊ πως θα τον μάθει να πετάει σαν πουλί, εκείνος γοητευμένος απ' αυτήν την προοπτική, τον ακολουθεί χωρίς να υποψιάζεται πως εκείνο που τον περιμένει είναι η αιώνια πάλη ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα, το πνεύμα και την ύλη.
Βέβαια πολύ σύντομα οι σκληρές και αφύσικες δοκιμασίες στις οποίες τον υποβάλλει ο Γιεχούντι τον εξαγριώνουν και δοκιμάζει επανειλημμένα ν' αποδράσει.
Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες διαφυγής θα αποδεχθεί το όραμα του δασκάλου του, θα πιστέψει μ' όλη του την καρδιά και θα πετύχει το ακατόρθωτο -δηλαδή να υψώνεται στον αέρα.
Μετά απ' αυτό αρχίζει μαζί με το δάσκαλο του μια επιτυχημένη περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανιζόμενος στα πλήθη ως "Γουίλ -το παιδί θαύμα", αλλά ξαφνικά, τη στιγμή ακριβώς που βρίσκεται στην κορυφή της επιτυχίας, η δαμασμένη ύλη θα επαναστατήσει, το σώμα θα διεκδικήσει δυναμικά τα δικαιώματα του και το όνειρο του Γουίλ θα τελειώσει κατά τον πιο πεζό τρόπο.
Τίτλος βιβλίου:Ο ίλιγγος
Τίτλος πρωτότυπου:Mr Vertigo
Εκδότης:Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Auster Paul (Συγγραφέας)
Κατσάνης, Βαγγέλης (Μεταφραστής)
ISBN:9789602085301
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 1996
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες