Οι Μακ Γκρέγκορ: Το παιχνίδι της αγάπης

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2009
ISBN:
9789606201943
Σελίδες:
316
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι Μακ Γκρέγκορ: Το παιχνίδι της αγάπης
Εκτός κυκλοφορίας
Οι Μακ Γκρέγκορ: Το παιχνίδι της αγάπης
Δυναμικοί, πεισματάρηδες και απρόβλεπτοι, οι Μακ Γκρέγκορ είναι μια πολύ ξεχωριστή οικογένεια -με πρώτο και καλύτερο τον Ντάνιελ, τον βαθύπλουτο, επιβλητικό πατριάρχη της.
Απ’ όλα του τα πλούτη και τα επιτεύγματα, ο Ντάνιελ περηφανεύεται περισσότερο για τη φαμίλια του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Και τώρα ανυπομονεί να δει δισέγγονα. Αλλά οι τρεις μεγαλύτερες εγγονές του δε φαίνονται και τόσο πρόθυμες να του κάνουν σύντομα αυτό το δώρο!

Η Λόρα είναι δικηγόρος, η Γκουέντολιν γιατρός και η Τζούλια επιχειρηματίας: Τρεις νέες γυναίκες καριέρας, πετυχημένες κι ανεξάρτητες, που δε βλέπουν κανένα λόγο για γάμους και δεσμεύσεις προς το παρόν. Τον βλέπει όμως ο παππούς τους -κι όπως λέει το μότο της οικογένειας, "ένας Μακ Γκρέγκορ δεν κάνει ποτέ πίσω όταν θέλει κάτι"!
Έχει ήδη διαλέξει τον κατάλληλο άντρα για την καθεμιά τους. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή... βοήθεια στη αρχή: Να φέρει τους ανυποψίαστους υποψήφιους σε μια πρώτη επαφή με τις ατίθασες νύφες. Ύστερα, όταν το σκοτσέζικο αίμα που κυλά στις φλέβες των εγγονών του πάρει φωτιά, τα πράγματα θα κυλήσουν από μόνα τους. Ο Ντάνιελ είναι σίγουρος γι’ αυτό. Θα τις παντρέψει και τις τρεις πριν καλά καλά το καταλάβουν!
Τίτλος βιβλίου:Οι Μακ Γκρέγκορ: Το παιχνίδι της αγάπης
Τίτλος πρωτότυπου:The MacGregor Brides
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Roberts, Nora (Συγγραφέας)
Σπυριδάκη, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606201943
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες