Τατουάζ, μόνιμο μακιγιάζ

Ειδικές φωτοσκιάσεις
Εκδότης:
Δεσμός
Έτος:
2010
ISBN:
9789609888462
Σελίδες:
136
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τατουάζ, μόνιμο μακιγιάζ
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
στο καλάθι
Τατουάζ, μόνιμο μακιγιάζ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται πρωταρχικά στους σπουδαστές του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν μια ουσιαστική προσέγγιση με τα αντικείμενα που πραγματεύεται.

Το βιβλίο παρουσιάζει το τατουάζ ως διαχρονική μορφή τέχνης μέσα από την ιστορία του, την τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ και το θεατρικό μακιγιάζ ως σημαντικό "εργαλείο" της θεατρικής τέχνης. Το τατουάζ (δερματοστιξία) υπήρξε σημαντικός παράγοντας του ανθρώπινου πολιτισμού σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης Ιστορίας. Οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων και ανεξαρτήτως φυλής ή πολιτιστικών καταβολών χρησιμοποίησαν το δέρμα τους ως καμβά, πάνω στον οποίο δημιούργησαν ιδιαίτερα καλλιτεχνήματα. Η δερματοστιξία αποτέλεσε, αποτελεί και εξακολουθεί να εκφράζει θεϊκά ίχνη, ιερά σήματα, σπονδές στον έρωτα, και συχνά γίνεται διαβατήριο για την αποδοχή και την επιβίωση στην κοινωνία - στο σύνολο της ή σε ομάδες υποκουλτούρας.

Το θεατρικό μακιγιάζ, και ιδιαίτερα η τεχνική της γήρανσης ενός νεανικού προσώπου μέσω των φωτοσκιάσεων και των προσθετικών υλικών, είναι σημαντικό στοιχείο της τέχνης του θεάτρου, δεδομένου ότι το σωστό μακιγιάζ συμβάλλει στη γενικότερη επιτυχία ενός θεατρικού, τηλεοπτικού ή κινηματογραφικού έργου.
Τίτλος βιβλίου:Τατουάζ, μόνιμο μακιγιάζ
Υπότιτλος βιβλίου:Ειδικές φωτοσκιάσεις
Εκδότης:Δεσμός
Συντελεστές βιβλίου:Τσιγώνια - Ευλογιά, Αλεξάνδρα (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9609888461
9789609888462
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση: 2010
Τόμος:
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ομορφιά
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Εθνολογία, Λαογραφία και Πολιτισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες