Ο βασιλιάς των αποζημιώσεων

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604507894
Σελίδες:
508
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο βασιλιάς των αποζημιώσεων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο βασιλιάς των αποζημιώσεων
Το γραφείο δημοσίων συνηγόρων δεν είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες ενός ταλαντούχου νέου δικηγόρου. Ο Κλέι Κάρτερ έχει παραμείνει εκεί πολύ καιρό και, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του, ονειρεύεται μια καλύτερη δουλειά σ' ένα κανονικό δικηγορικό γραφείο.
Όταν αναλαμβάνει απρόθυμα την υπεράσπιση ενός νεαρού που κατηγορείται για έναν τυχαίο φόνο στο δρόμο, πιστεύει ότι πρόκειται απλώς για έναν ακόμη από τους πολλούς άσκοπους φόνους που γίνονται στην Ουάσιγκτον κάθε βδομάδα.
Ωστόσο, τα στοιχεία που φέρνει στο φως η έρευνα του ιστορικού του πελάτη του τον παραπέμπουν σε κάποια άλλα περιστατικά με ανησυχητικές ομοιότητες. Κι όλα μαζί συνθέτουν μια πλεκτάνη τόσο τερατώδη που μοιάζει απίστευτη. Ξαφνικά ο Κλέι έχει βρεθεί με μια περίπλοκη υπόθεση στα χέρια του εναντίον μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες. Αν κερδίσει την τεράστια αποζημίωση που διεκδικεί, θα δει ολόκληρη τη ζωή του ν' αλλάζει. Και μέσα σε μια νύχτα θα γίνει το καινούριο αστέρι του νομικού κόσμου...
Τίτλος βιβλίου:Ο βασιλιάς των αποζημιώσεων
Τίτλος πρωτότυπου:The king of torts
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Grisham John (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507894
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες