Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci

Αποκαλυπτικές ερμηνείες για όλες τις αινιγματικές αναφορές του πρωτότυπου έργου
Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2004
ISBN:
9789603064916
Σελίδες:
164
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci
"Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci", περιλαμβάνει ένα DVD με ντοκιμαντέρ και σημαντικές συνεντεύξεις, συνοδευόμενο από ένα βιβλίο, με αναφορές σε όλα τα επίμαχα
ζητήματα του μυθιστορήματος του Dan Brown.
Η έκδοση "Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci" δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αποκτήσει μία όσο το δυνατόν σφαιρική άποψη για τα ζητήματα που τον ενδιαφέρουν, αρκετά από τα οποία καλύπτονται από το πέπλο του μύθου. Πρόκειται για έναν περιεκτικό οδηγό, που φροντίζει να μην επεκταθεί σε θεωρίες, απόψεις και συμπεράσματα που αποκλίνουν από τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας.
Το DVD περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο παρουσιαστής και διάσημος συγγραφέας Simon Cox αποκωδικοποιεί ένα προς ένα τα μυστικά του μυθιστορήματος και επιχειρεί να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θρύλο του Άγιου Δισκοπότηρου. Στο διάρκειας 90΄ DVD, ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει:
- Συνέντευξη του συγγραφέα Dan Brown,
- Συνεντεύξεις διακεκριμένων μελετητών,
- Μία συνταρακτική περιπλάνηση σε μυστηριακές τοποθεσίες, σύμφωνα με τη διαδρομή που ακολούθησε ο ήρωας του πολύκροτου best-seller.
- Με τη βοήθεια σύγχρονων οπτικών μέσων, θα μπορέσει να μελετήσει διεξοδικά ορισμένα από τα πολυθρύλητα αριστουργήματα του Leonardo Da Vinci.
Το βιβλίο "Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci" αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο αναφοράς γύρω από τα γεγονότα που έθρεψαν το θρύλο του Άγιου Δισκοπότηρου. Ιστορικές φυσιογνωμίες, σκοτεινές τοποθεσίες, απόκρυφες τέχνες και μυστικές παραδόσεις μπλέκονται με μαεστρία σε έναν περίτεχνο καμβά, που εκτείνεται ανάμεσα στο θρύλο και την πραγματικότητα...
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά του κώδικα Da Vinci
Υπότιτλος βιβλίου:Αποκαλυπτικές ερμηνείες για όλες τις αινιγματικές αναφορές του πρωτότυπου έργου
Περιέχει:DVD
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Παρούσης, Μανώλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789603064916
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες