Μέριλ Στριπ

Εκδότης:
Αιγόκερως
Έτος:
2006
ISBN:
9789603222545
Σελίδες:
119
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μέριλ Στριπ
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
Μέριλ Στριπ
Η Μέριλ Στριπ εiναι από τις ηθοποιούς που δεν γνωρίζουν όρια. Σε επίπεδο ρεπερτορίου και μέσα από λαμπρές ερμηνείες και επαγγελματική τεχνική που αποτελούν σχολή για νέους επίδοξους ηθοποιούς, έχει υποδυθεί υπαρκτά πρόσωπα, γυναίκες καθημερινές, άλλοτε απλές και άλλοτε μοιραίες. Η παράξενη ομορφιά της σε συνδυασμό με την αυστηρή προφορά της, της έδωσαν τη δυνατότητα να πλάσει αινιγματικές ηρωίδες στην οθόνη αντλώντας απ' αυτές ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης.
Την αποκάλεσαν σαν τη σπουδαιότερη ηθοποιό του αιώνα μας (Κλιντ Ίστγουντ) ή απλά εξαίρετη. Και θα κερδίζει ακόμα περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, όταν οι άνθρωποι θα κοιτάζουν πίσω και θα λένε: "Μα καλά, αυτή η γυναίκα έπαιξε όλους αυτούς τους ρόλους" ; (Μάικ Νίκολς)
Οι επιλογές της είναι πάντα ξεκάθαρες. Απαιτεί δυνατό σενάριο με κοινωνικές αιχμές που να εμπεριέχει ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα, να της δίνει την ευκαιρία να καταπλήξει με τις γλωσσικές επιδόσεις της σε κάθε αργκό και πάνω απ' όλα με τη μεταμόρφωση του προσώπου της. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Τίτλος βιβλίου:Μέριλ Στριπ
Εκδότης:Αιγόκερως
Συντελεστές βιβλίου:Κεσίσογλου, Στέλιος (Συγγραφέας)
Σολδάτος, Γιάννης, 1952- (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603222545
Σειρά εκδότη:Κινηματογράφος - Ηθοποιοί
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Κινηματογράφος
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες