Σιωπηλός άγγελος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789604508808
Σελίδες:
345
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σιωπηλός άγγελος
Εκτός κυκλοφορίας
Σιωπηλός άγγελος
Η ζωή της Χάριετ Πουρσέλ αλλάζει αμετάκλητα στα είκοσι ένα της χρόνια, τη στιγμή που βγαίνει για τελευταία φορά από το ευυπόληπτο πατρικό της στα προάστια. Αγνοώντας τις διαμαρτυρίες του πατέρα της, ότι "μόνο ανόητοι, μποέμ και πόρνες" ζουν στο Κινγκς Κρος -μια ζωντανή περιοχή στο κέντρο του Σίδνεϊ- μετακομίζει στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της κυρίας Ντελβέκιο Σουάρτς.
Η εκπληκτική κυρία Σουάρτς, που κερδίζει τα προς το ζην λέγοντας τη μοίρα, ανοίγει τα αθώα μάτια της Χάριετ στον πραγματικό κόσμο -έναν κόσμο συγκινήσεων, πάθους και περιπέτειας- ωθώντας την να απελευθερωθεί από τις συμβάσεις και τους περιορισμούς με τις οποίους ανατράφηκε.
Όμως όσο μαθαίνει τη ζωή και τον έρωτα, η Χάριετ ανακαλύπτει ότι το να ακολουθείς την καρδιά σου δεν είναι πάντα εύκολο και πως το μέλλον μπορεί να μην είναι τόσο διάφανο όσο δείχνει η κρυστάλλινη σφαίρα της σπιτονοικοκυράς της.
Μόνο για ένα πράγμα είναι σίγουρη: για την αγάπη της για το κοριτσάκι της κυρίας Σουάρτς, που δεν μπορεί να μιλήσει. Η γλυκιά τετράχρονη Φλο τη μαγεύει από την πρώτη στιγμή, κι ένας άρρηκτος δεσμός δημιουργείται ανάμεσά τους.
Αλλά, όπως θα διαπιστώσει σύντομα, το να προστατεύεις αυτούς που αγαπάς μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πράγμα απ' όλα...
Τίτλος βιβλίου:Σιωπηλός άγγελος
Τίτλος πρωτότυπου:Angel
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:McCullough, Colleen, 1937-2015 (Συγγραφέας)
Γεωργιάδου, Ρηγούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508808
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες