Grand Hotel Europa

Εκδότης:
Ίκαρος
Έτος:
2024
ISBN:
9789605726379
Σελίδες:
720
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Grand Hotel Europa
Τιμή εκδότη:€23,00
Η τιμή μας: €20,70
Grand Hotel Europa
Ένα χειμαρρώδες, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα για τις πολλαπλές αντιφάσεις της ευρωπαϊκής ταυτότητας, με επίκεντρο ένα παλιό ξενοδοχείο που πασχίζει να ισορροπήσει ανάμεσα στο σήμερα και το χθες.

Ένας συγγραφέας κλείνει δωμάτιο στο επιβλητικό αλλά ξεπεσμένο πια Grand Hotel Europa για να ξεπεράσει τον χωρισμό του με τον έρωτα της ζωής του. Οι αναμνήσεις του τον ταξιδεύουν στη Γένοβα της πρώτης τους γνωριμίας, στις παθιασμένες συναντήσεις τους στη Βενετία και στα συναρπαστικά τους ταξίδια στη Μάλτα, την Παλμαρία, το Πορτοβενέρε και τα Cinque Terre, καθώς αναζητούσαν τον τελευταίο πίνακα του Καραβάτζο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του γοητεύεται από τα μυστήρια του Grand Hotel Europa και τους εκκεντρικούς χαρακτήρες του, ενώ η παγκοσμιοποίηση καραδοκεί έξω από τις πόρτες να σβήσει και τα τελευταία ίχνη του αλλοτινού του μεγαλείου.

Κινηματογραφικό, λυρικό και γεμάτο χιούμορ, ένα αριστουργηματικό μυθιστόρημα για μια Ευρώπη που –όπως το προσωπικό και οι ένοικοι του Grand Hotel Europa– έχει ήδη βιώσει τις καλύτερες μέρες της.
Τίτλος βιβλίου:Grand Hotel Europa
Εκδότης:Ίκαρος
Συντελεστές βιβλίου:Pfeijffer Ilja Leonard (Συγγραφέας)
Μπονάτσου, Μαργαρίτα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605726379
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2024
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Σύγχρονη Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες