Γονείς ενήλικων παιδιών

Πώς να έχετε μια σχέση αγάπης μαζί τους για πάντα
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2024
ISBN:
9786182206300
Σελίδες:
320
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γονείς ενήλικων παιδιών
Τιμή εκδότη:€16,60
Η τιμή μας: €14,94
Γονείς ενήλικων παιδιών
Αυτό που κάνει τους γονείς πιο ευτυχισμένους, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι οι καλές σχέσεις με τα ενήλικα παιδιά τους. Είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της οικογενειακής ζωής, που θα θέλαμε να διαρκέσει πολύ περισσότερο από τα είκοσι περίπου χρόνια που χρειάζονται για να μεγαλώσει ένα παιδί.
Ωστόσο, παραδόξως, ενώ τα βιβλία για την εφηβική συνύπαρξη αφθονούν, το συγκεκριμένο θέμα σπάνια συζητείται. Καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γύρω στα είκοσι και στα τριάντα τους επιστρέφουν στο σπίτι των γονιών τους –ή δεν το έχουν εγκαταλείψει ποτέ–, οι γονείς που είχαν υποθέσει ότι η δουλειά τους τελείωσε ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα βρίσκονται στην αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου.

Εύληπτο και ευανάγνωστο, καταρρίπτοντας πολλά κοινωνικά ταμπού και… ενοχές, αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα πρώτα που αναφέρεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και διαρκούς δεσμού με τα παιδιά όταν αυτά ενηλικιωθούν.
Γεμάτο πρακτικές συμβουλές, συνεντεύξεις με ειδικούς, με γονείς και τους απογόνους τους, αλλά και τους απογόνους των απογόνων τους, είναι ένα πολύτιμο, σύγχρονο «εγχειρίδιο».
Είναι το πρώτο που απευθύνεται σε γονείς ενηλίκων παιδιών και καλύπτει πολλά στάδια της σχέσης τους, συμπεριλαμβανομένων της υποδοχής της νύφης ή του γαμπρού, των νέων μορφών πολυπολιτισμικών οικογενειών, όπως και της φροντίδας των εγγονιών, αλλά και των ενήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Τίτλος βιβλίου:Γονείς ενήλικων παιδιών
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να έχετε μια σχέση αγάπης μαζί τους για πάντα
Τίτλος πρωτότυπου:All grown up: Nurturing relationships with adult children
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Dodd Celia (Συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου, Χριστιάννα Ε. (Μεταφραστής)
ISBN:9786182206300
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2024
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες