Εγώ ο Κακός

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2023
ISBN:
9786182055014
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγώ ο Κακός
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Εγώ ο Κακός
Ο Κακός γεννιέται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στα στενά της Κυψέλης. Η μοίρα του είναι προκαθορισμένη από τη στιγμή που η μητέρα του τον επιλέγει να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία που έγραψε ο παππούς του ως αρχηγός της περιοχής του. Πολύ σύντομα ο Κακός θα αποδείξει ότι αξίζει, αφού η παρουσία του στις γειτονιές και στα σοκάκια είναι έντονη, επιβλητική και αναμφισβήτητη. Οι αναμετρήσεις και οι μάχες στους δρόμους που συνεχώς κερδίζει θα του δώσουν τον ρόλο του αρχηγού, αλλά και όλες τις ευθύνες που ένας σωστός αρχηγός καλείται να φέρει εις πέρας.
Οι πρώτες του αναζητήσεις για ζευγάρωμα θα τον οδηγήσουν στην αποικία της Ρόζας και στη γνωριμία του με την αδελφή της την Κοκό. Μια πολύ δυνατή σχέση θα αναπτυχθεί μεταξύ τους, με την ευφάνταστη και παράτολμη Κοκό να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του Κακού και στις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν.
Το Κτήνος, ένας σκύλος που οι δυο τους θα σώσουν από την αιχμαλωσία, γίνεται φύλακας άγγελός τους. Τίποτα δεν μοιάζει ανέφικτο πια για τον Κακό και την Κοκό.
Τι ρόλο θα παίξει όμως η Μελένια, μια ρατσάτη σπιτόγατα; Τι ρόλο θα παίξει και η «φίλη», που είναι άνθρωπος, όταν ο Κακός εξαφανιστεί μυστηριωδώς; Και τελικά, ο Κακός πόσο κακός είναι;

Μια βουτιά στον κόσμο των αδέσποτων γατών μέσα από τα μάτια του Κακού, με αφηγητή τον ίδιο.
Τίτλος βιβλίου:Εγώ ο Κακός
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Σάββα Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9786182055014
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία
Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες