Πώς δημιουργούνται τα συναισθήματα

Η μυστική ζωή του μυαλού
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2023
ISBN:
9789600241051
Σελίδες:
518
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πώς δημιουργούνται τα συναισθήματα
Τιμή εκδότη:€31,80
Η τιμή μας: €28,62
Πώς δημιουργούνται τα συναισθήματα
«Αυτό το αναλυτικά καλά τεκμηριωμένο και βαθιά μελετημένο βιβλίο αποκαλύπτει νέες γνώσεις σχετικά με τα συναισθήματά μας – τι είναι, από πού προέρχονται, γιατί τα έχουμε. Για όποιον έχει αγωνιστεί να συμφιλιώσει τον εγκέφαλο με την καρδιά, αυτό το βιβλίο θα αποτελέσει θησαυρό– εξηγεί την επιστήμη χωρίς να υποβαθμίζει τον ανθρωπισμό του θέματος.»
— ANDREW SOLOMON, συγγραφέας του Far from the Tree
«Αναρωτηθήκατε ποτέ από πού προέρχονται τα συναισθήματά σας; Η Lisa Barrett, μια παγκοσμίου επιπέδου ειδική στην ψυχολογία των συναισθημάτων, έχει γράψει τον απόλυτο οδηγό για τα συναισθήματα και τη νευροεπιστήμη πίσω από αυτά.»
— ANGELA DUCKWORTH, συγγραφέας του Grit
«Όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζατε για το τι αισθάνεστε και γιατί το αισθάνεστε αποδεικνύονται εκπληκτικά λάθος. Η Lisa Barrett φωτίζει τη συναρπαστική νέα επιστήμη των συναισθημάτων μας, προσφέροντας παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο για τους λόγους που έχουν σημασία σε τομείς τόσο διαφορετικούς όσο η υγεία, η ανατροφή των παιδιών, οι ρομαντικές σχέσεις και η εθνική ασφάλεια.»
— PEGGY ORENSTEIN, συγγραφέας του Girls & Sex
«Αφού διάβασα το βιβλίο, δεν θα σκεφτώ ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο για τα συναισθήματα. Η Lisa Barrett ανοίγει ένα εντελώς νέο πεδίο για την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και τη χάραξη καλύτερης πολιτικής.»
– ANNE– MARIE SLAUGHTER, συγγραφέας του Unƒnished Business
«Όλοι έχουμε μια διαίσθηση για τα συναισθήματα: ότι ο τρόπος που βιώνουμε τη χαρά, το φόβο ή το θυμό συμβαίνει αυτόματα και είναι λίγο πολύ ο ίδιος με εκείνον ενός κυνηγού–συλλέκτη της ερήμου Καλαχάρι. Σε αυτό το εξαιρετικό νέο βιβλίο, η Lisa Barrett βασίζεται σε σύγχρονες έρευνες για να προσφέρει μια ριζικά διαφορετική εικόνα: ότι η εμπειρία του συναισθήματος είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη, νευροβιολογικά ιδιοσυγκρασιακή και αδιαχώριστη από τη νόηση. Πρόκειται για ένα προκλητικό, προσιτό και σημαντικό βιβλίο.»
– ROBERT SAPOLSKY, συγγραφέας του Why Zebras Don’t Get Ulcers
«Η Lisa Barrett ενσωματώνει αριστοτεχνικά τις ανακαλύψεις από την επιστήμη του συναισθήματος, τη νευροεπιστήμη, την κοινωνική ψυχολογία και τη φιλοσοφία για να δώσει νόημα στις πολλές περιπτώσεις συναισθημάτων που βιώνετε και παρακολουθείτε κάθε μέρα. Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας, δίνοντάς σας νέα οπτική για να δείτε τα γνωστά συναισθήματα – από το άγχος μέχρι την αγάπη.»
— BARBARA FREDRICKSON, συγγραφέας του Positivity and Love 2.0
Τίτλος βιβλίου:Πώς δημιουργούνται τα συναισθήματα
Υπότιτλος βιβλίου:Η μυστική ζωή του μυαλού
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Feldman Barrett Lisa (Συγγραφέας)
Τσιριμώκου Χρύσα (Μεταφραστής)
Παλάσκας, Θεοδόσιος Β. (Επιμελητής)
Στοφόρος, Χρυσόστομος (Επιμελητής)
Αβδελλίδου Κλεοπάτρα (Επιμελητής)
ISBN:9789600241051
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2023
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Εσωτερική Αναζήτηση > Συναισθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες