Αγάπησέ με αν τολμάς…

Εκδότης:
Ελκυστής
Έτος:
2023
ISBN:
9786182101353
Σελίδες:
646
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγάπησέ με αν τολμάς…
Τιμή εκδότη:€19,00
Η τιμή μας: €17,10
Αγάπησέ με αν τολμάς…
«Να θυμάσαι πως κάπου, κάποτε, υπήρξε μια κοπέλα που αγάπησε το μέσα σου, με όσα ελαττώματα κι αν είχε».
Τα λόγια της Μυρτώς έκρυβαν όλη την αγάπη του κόσμου. Ναι, τόσο πολύ τον αγαπούσε τον Αλέξη. Ήταν έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα στο όνομα της αγάπης, στο όνομα του έρωτα. Ο έρωτας είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Είναι εκείνο το συναίσθημα που μπορεί να νικήσει τα πάντα.
Όμως, τι συμβαίνει όταν όλοι πιστεύουν πως αυτός ο έρωτας είναι λάθος; Μπορεί ένας απαγορευμένος έρωτας να νικήσει τα πάντα;
Εκείνη ευαίσθητη και ρομαντική. Εκείνος εγωιστής και δειλός. Εκείνη έτοιμη να ρισκάρει για την αγάπη. Εκείνος αδύναμος να παλέψει. Εκείνη παγιδευμένη στα δίχτυα του έρωτα. Εκείνος παγιδευμένος ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει.
Δύο άνθρωποι που τα μάτια τους κρύβουν όσα τα χείλη δεν τολμούν να πουν. Γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον, μα η ίδια η ζωή στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. Φίλοι, αυτό είναι. Μόνο αυτό μπορούν να είναι. Έτσι έλεγαν, έτσι πίστευαν.
Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια. Γι’ αυτό που έρχεται δεν είναι κανείς τους προετοιμασμένος. Ένα βράδυ που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Η νύχτα θα γίνει σύμμαχός τους και η ίδια η ζωή αντίπαλός τους.
Ψέματα, μυστικά, οικογένεια κι ένας έρωτας που αγγίζει τα όρια του απαγορευμένου. Θα τα καταφέρουν τελικά; Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της ζωής, θα τολμήσουν να αγαπηθούν;
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.
Τίτλος βιβλίου:Αγάπησέ με αν τολμάς…
Εκδότης:Ελκυστής
Συντελεστές βιβλίου:Κλειτσογιάννη Ηλιάνα (Συγγραφέας)
ISBN:9786182101353
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες