Δίδυμο μυστικό

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2023
ISBN:
9786182054871
Σελίδες:
558
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δίδυμο μυστικό
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Δίδυμο μυστικό
Η Ισμήνη, μια ταλαντούχα δικηγόρος, εμπλέκεται σε μια παλιά υπόθεση θνησιμότητας βρεφών στο νησί της, στο παλιό αρχοντικό «Αλκυόνη», που λειτουργούσε ως μαιευτική κλινική. Ερευνώντας τα μυστικά του παρελθόντος, ανακαλύπτει ότι η τύχη του αρχοντικού επηρεάζει και τη ζωή της, καθώς αποτελεί και η ίδια αναπόσπαστο κομμάτι της μοίρας του.

«Το ρολόι τοίχου, σταματημένο σε μια βολική για τη μοναξιά ώρα, φαινόταν σαν να περίμενε με ανυπομονησία ένα ευλαβικό χέρι να το κουρδίσει για να ξαναρχίσουν οι δείκτες του το ατελείωτο κυκλικό ταξίδι τους».
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα προς την εξιχνίαση ενός κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών. Η Ισμήνη, ικανή δικηγόρος, αθεράπευτα ρομαντική και λάτρης των αστυνομικών μυθιστορημάτων θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο σκοτεινό παρελθόν της μαιευτικής κλινικής «Αλκυόνη». Ερευνώντας τα καλά κρυμμένα μυστικά, με συνοδοιπόρο τον ενθουσιασμό και τον έρωτα θα ακολουθήσει το μονοπάτι του αρχοντικού στο νησί της, για να ανακαλύψει ότι και η ίδια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μοίρας του.
Τίτλος βιβλίου:Δίδυμο μυστικό
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Κετεντζιάν Βίκυ (Συγγραφέας)
ISBN:9786182054871
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες