Έρωτας δίχως γέφυρα

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2023
ISBN:
9786185733568
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έρωτας δίχως γέφυρα
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Έρωτας δίχως γέφυρα
Ο αμοιβαίος έρωτας αποτελεί ένα θαύμα της φύσης, που μπορεί να φέρει την ευτυχία σε όσους το βιώνουν. Iσχύει πάντα όμως αυτό; Ή μήπως υπάρχουν έρωτες καταδικασμένοι να καταλήξουν άδοξα οδηγώντας στον όλεθρο ανθρώπινες ψυχές; Μήπως κάποιες σχέσεις είναι καλύτερο να μην αρχίσουν επειδή το τέλος τους παραμονεύει απειλητικό; Μήπως κάποια «σ’ αγαπώ» δεν πρέπει να ειπωθούν ποτέ; Στα ερωτήματα αυτά καλούνται να απαντήσουν οι δύο ήρωές μας: ο Κωνσταντής και η Χριστίνα. Ένας γοητευτικός άντρας και μια πανέμορφη κοπέλα που θα ερωτευτούν παράφορα.

Ο Κωνσταντής όμως στα μάτια της Χριστίνας είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που τεμαχίζει καθημερινά τα πτώματα των θυμάτων του και στη συνέχεια τα πουλά, δίχως καμία ενοχή. Η δε Χριστίνα στα δικά του μάτια είναι μια γραφική δήθεν επαναστάτρια. Κι όμως, μέσα από την κόντρα τους, βαθιά συναισθήματα αρχίζουν να ανθούν ανάμεσά τους από τις πρώτες κιόλας ματιές τους. Και οι δύο αρχικά προσπαθούν να νικήσουν τούτη την έλξη. Έλα όμως που ο θεός Έρωτας δε μας ρωτά πριν μας τρυπήσει με τα βέλη του…

Ο Κωνσταντής είναι ένας κρεοπώλης με πολύ μεράκι για τη δουλειά του, ενώ η Χριστίνα, από την άλλη, είναι μια βίγκαν-ακτιβίστρια.
Τίτλος βιβλίου:Έρωτας δίχως γέφυρα
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Τσιάλα Πηνελόπη (Συγγραφέας)
ISBN:9786185733568
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2023
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες