Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας

4η επαυξημένη έκδοση
Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2022
ISBN:
9789606548147
Σελίδες:
976
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας
Τιμή εκδότη:€95,00
Η τιμή μας: €85,50
Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας
Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας αποτελεί συλλογική προσπάθεια 24 Ελλήνων διεθνολόγων της ημεδαπής και της αλλοδαπής να παρουσιάσουν ένα σύγχρονο εγχειρίδιο για το διεθνές δίκαιο καλύπτοντας τις περισσότερες θεματικές ενότητές του. Μέσα σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη διεθνή κοινωνία, το διεθνές δίκαιο προσπαθεί να ανταποκριθεί και να επιλύσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που συνεχώς εμφανίζονται. Η παρούσα τέταρτη έκδοση φιλοδοξεί, εξετάζοντας τόσο την θεωρία όσο και την πράξη του διεθνούς δικαίου, να καταστεί ένα σύγχρονο εγχειρίδιο, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των ερευνητών αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά με το διεθνές δίκαιο.
Μέσα από την ανάλυση και τον σχολιασμό των Αποφάσεων του Διεθνούς Δικαστηρίου αλλά και άλλων διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων και με εξαντλητικές αναφορές στην Ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία, το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας παρουσιάζει με εύληπτο και συστηματικό τρόπο όλες σχεδόν τις πτυχές του διεθνούς δικαίου. Παράλληλα, προβάλλει την πρακτική των κρατών αλλά και την δράση των μη κρατικών δρώντων, με έμφαση στους διεθνείς οργανισμούς.
Στόχος της έκδοσης παραμένει το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας να αποτελέσει «εργαλείο» και για όλους εκείνους που ασχολούνται με τομείς του διεθνούς δικαίου σε υπουργεία, σε δημόσιους οργανισμούς, σε δικηγορικές εταιρείες, σε ΜΚΟ, κ.λπ., αλλά και για οποιονδήποτε θα ήθελε να πληροφορηθεί τι είναι αυτό το «διεθνές δίκαιο» για το οποίο γίνεται τόσο πολύ λόγος αλλά εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο και απρόσιτο.
Τίτλος βιβλίου:Το Δίκαιο της Διεθνούς Κοινωνίας
Υπότιτλος βιβλίου:4η επαυξημένη έκδοση
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος (Επιμελητής)
Μαγκλιβέρας, Κωνσταντίνος Δ. (Επιμελητής)
ISBN:9789606548147
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2022, 4η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες