Ανδρόνικος: Τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής

Εκδότης:
Εκδόσεις Όστρια
Έτος:
2022
ISBN:
9789606047671
Σελίδες:
492
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανδρόνικος: Τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
Ανδρόνικος: Τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής
Διαχρονικά οι Κύπριοι πάντοτε με άκρατο ενθουσιασμό και πατριωτική έπαρση έτρεχαν να βοηθήσουν την μητέρα πατρίδα την Ελλάδα, στη Επανάσταση του 1821, στη επανάσταση της Κρήτης το 1897, στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο όπου ο Ανδρόνικος μαζί με πολλούς άλλους φεύγει εθελοντής να πάει να πολεμήσει.
Φθάνοντας στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους συντρόφους του, αφού κατετάγησαν, τους στέλνουν για μεταφορείς τροφίμων και πολεμοφόδια στη πρώτη γραμμή. Ένας σοβαρός τραυματισμός από όλμο όμως θα τον φέρει στον νοσοκομείο. Εκεί θα γνωρίσει τη Γεωργία. Η Γεωργία θα είναι το άτομο που θα σημαδέψει όλη την μετέπειτα ζωή του, δημιουργώντας τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής του. Ο δυνατός χαρακτήρας του, η εργατικότητα του, οι δυσκολίες και οι χαρές που θα του φέρει η ζωή δεν θα είναι αρκετές για να καταφέρουν να σβήσουν την Γεωργία από την ψυχή του, όταν υποχρεώνεται να επιστρέψει στην Κύπρο μετά την φωτιά στην Θεσσαλονίκη.
Τα τρία κορίτσια του η Δωροθέα, η Θεοπίστη και η Θεοφανώ που πραγματικά σήμαιναν δώρο Θεού, όση χαρά και να του έδωσαν δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει η ψυχή του να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς, παρά μόνο μετά από αρκετά επεισόδια σε αυτό που λέγεται ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Ανδρόνικος: Τα μυστικά μονοπάτια της ψυχής
Εκδότης:Εκδόσεις Όστρια
Συντελεστές βιβλίου:Παπαδοπούλου Σώτια (Συγγραφέας)
ISBN:9789606047671
Σειρά εκδότη:Νέα Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2022
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες