Το άνοιγμα της αστρικής πύλης των Δελφών

Οι επτά ανακοίνωσαν την ενεργοποίηση της Πύλης των Δελφών
Εκδότης:
Κρύων
Έτος:
2005
ISBN:
9789606631030
Σελίδες:
135
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το άνοιγμα της αστρικής πύλης των Δελφών
Εκτός κυκλοφορίας
Το άνοιγμα της αστρικής πύλης των Δελφών
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που το Πνεύμα έρχεται και κάθεται ξαφνικά και στοργικά στον ώμο μας. Μια τέτοια στιγμή ήτα, όταν οι Επτά έκανα αισθητή την παρουσία τους, στην Πανσέληνο του Αυγούστου. Ήμασταν με τον άντρα μου, Γιώργο, στη Νέα Μάκρη και με δική του παρότρυνση, ξεκίνησε η επικοινωνία. Οι Επτά εξήγησαν ότι επικοινωνούν τηλεπαθητικά μαζί μας μέσω των Πλειάδων, διευκρινίζοντας ότι μόνο ένας από τους Επτά ήταν Πλειάδιος.

Οι Επτά μας συστήθηκαν, μίλησαν για την ενέργεια του Απόλλωνα, μας καθοδήγησαν να πάμε στον Επίκουρο Απόλλωνα στις Βασιές και μετά στο Ιερό του Απόλλωνα στην Πάρο, και τέλος στους Δελφούς.

Το επόμενο Θερινό Ηλιοστάσιο, βρεθήκαμε πάλι στους Δελφούς και μετά από ένα σπειροειδή διαλογισμό που έγινε από 52 άτομα δίπλα στο Ιερό του Απόλλωνα, οι Επτά ανακοίνωσαν την Ενεργοποίηση της Πύλης των Δελφών. Εξήγησαν πως μέσα από αυτή την ενεργοποίηση θεϊκές οντότητες και αγγελικές υπάρξεις "εισήλθαν" στο γήινο πεδίο, φέρνοντας εξαιρετικά λεπτοφυείς ενέργειες που θα ενεργοποιήσουν στο ανθρώπινο πεδίο τις υπέροχες μνήμες και καταγραφές από τον κόσμο της Ενότητας και της Αρμονίας. Η αστρική πύλη των Δελφών έχει κρυστάλλινη διαμόρφωση και θυμίζει μια τεράστια πανύψηλη παγόδα!

Αυτές είναι οι πληροφορίες τους... Απολαύστε το ταξίδι...
Τίτλος βιβλίου:Το άνοιγμα της αστρικής πύλης των Δελφών
Υπότιτλος βιβλίου:Οι επτά ανακοίνωσαν την ενεργοποίηση της Πύλης των Δελφών
Εκδότης:Κρύων
Συντελεστές βιβλίου:Χριστάκου, Χαριτίνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789606631030
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες