Το δαιμονικό ιζολάριο

Εκδότης:
Συμπαντικές Διαδρομές
Έτος:
2021
ISBN:
9789606072628
Σελίδες:
76
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το δαιμονικό ιζολάριο
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
Το δαιμονικό ιζολάριο
Ένας καραβοκύρης παππούς παθιασμένος με τα ναυτικά ιζολάρια, δύο εγγονοί που τον ακολουθούν σ’ ένα μυστήριο ταξίδι στο Νότιο Αιγαίο κι ένας αλλόκοτος Αιγύπτιος με ύποπτες προθέσεις. Το σπάνιο ιζολάριο D’ Agonessa θα τους οδηγήσει στο χαμένο νησάκι «Καλόγερος», κάπου ίσως κοντά στο Καστελλόριζο, για άλλη μία αναμέτρηση μεταξύ Πρεσβύτερων Θεών και Μεγάλων Παλαιών, που περιμένουν ακόμα σε ύπνο βαθύ τη θριαμβευτική επιστροφή τους. Στο μοιραίο ταξίδι, συναντούν περίεργα δελφίνια, Τελχίνες και τον ιχθυάνθρωπο Ντάγκον, τον άρχοντα των θεών της Χαναάν. Ένα αρχαίο φυλαχτό ίσως δώσει τη λύση.
Μεγάλος πια, ο Αλέξανδρος θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του, καθώς ο θάνατος του παππού τον αποδεσμεύει από τον όρκο σιωπής που είχε δώσει. Αποφασίζει λοιπόν να αφήσει παρακαταθήκη την ιστορία του δαιμονικού ιζολαρίου και να καταγράψει λεπτομερώς όλα όσα πραγματικά συνέβησαν στο ταξίδι εκείνο, που σημάδεψε τα εφηβικά του χρόνια και στοίχειωσε τη ζωή του ξαδέλφου του.
Αγαπητέ αναγνώστη, αν διαβάζεις αυτά τα λόγια, έχεις –κατά πάσα πιθανότητα– βρει το σπάνιο ιζολάριο του Angelo D’ Agonessa… Προσοχή! Μην πέσεις στην παγίδα του και μην αναζητήσεις στο Αιγαίο το νησάκι «Καλόγερος»! Άσε τους Μεγάλους Παλαιούς στον αιώνιο ύπνο τους! Οι Πρεσβύτεροι Θεοί σπάνια ασχολούνται με την τύχη των απλών θνητών και ίσως να μη σε βοηθήσουν…
Τίτλος βιβλίου:Το δαιμονικό ιζολάριο
Εκδότης:Συμπαντικές Διαδρομές
Συντελεστές βιβλίου:Αθανασέκου Εύη (Συγγραφέας)
ISBN:9789606072628
Σειρά εκδότη:Οι απόστολοι του χάους
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2021
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες