Diego Simeone. Επιθετική τακτική

Ανάλυση τακτικής και προπονητικές μονάδες από το 4-4-2 της Atletico Madrid
Εκδότης:
Sportbook
Έτος:
2021
ISBN:
9786185316815
Σελίδες:
196
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Diego Simeone. Επιθετική τακτική
Τιμή εκδότη:€25,55
Η τιμή μας: €24,30
Diego Simeone. Επιθετική τακτική
Το βιβλίο αυτό παρέχει μια πλήρη τακτική ανάλυση της επιθετικής τακτικής του 4-4-2 του Diego Simeone (73 τακτικές κατάστασης), για κάθε προπονητή που θέλει να διδαχτεί από έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου.

Ο Αθανάσιος Τερζής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A` και χρησιμοποίησε αυτή την τακτική ανάλυση της Atletico Madrid για να δημιουργήσει 64 ασκήσεις και παραλλαγές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις προπονήσεις για να εκπαιδεύσετε την επιθετική τακτική του Diego Simeone και να την εφαρμόσετε στις δικές σας προπονητικές μονάδες.

Η επιτυχία της Atletico Madrid υπό την καθοδήγηση του Simeone θεμελιώθηκε στη νοοτροπία νικητή, μέσα από την αφοσίωση, το πάθος, την πυγμή και την προσήλωση, ενώ το αγωνιστικό πλάνο νίκης βασίζεται στην άψογη οργάνωση της τακτικής. Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, σε σχέση με αντιπάλους όπως η Real Madrid και η Barcelona, η ομάδα της Atletico αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς σε όλη την Ευρώπη.

Υπό την καθοδήγηση του Diego Simeone η ομάδα αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματική στο επιθετικό της παιχνίδι και έχει μεγάλη επιτυχία στην επίτευξη τερμάτων με έξυπνους αυτοματισμούς και χρησιμοποιώντας το στυλ των αντεπιθέσεων.
Τίτλος βιβλίου:Diego Simeone. Επιθετική τακτική
Υπότιτλος βιβλίου:Ανάλυση τακτικής και προπονητικές μονάδες από το 4-4-2 της Atletico Madrid
Τίτλος πρωτότυπου:Diego Simeone Attacking Tactics
Εκδότης:Sportbook
Συντελεστές βιβλίου:Τερζής, Αθανάσιος (Συγγραφέας)
Τζουβάρας, Δημήτριος (Μεταφραστής)
ISBN:9786185316815
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2021
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες